Philips 46PFL3807H/12, smart TV la reducere

Actualizare: în momentul de față acest 46PFL3807H/12 vine la ofertă deoarece are un preț de 1999 lei care-i cu mult redus față de cât era inițial.

Articolul din 21.11.2012
Alături de 39PFL3807H/12, televizorul Philips 46PFL3807H/12 e un nou model din seria 3800 și se recomandă ca fiind un Smart TV cu ecran Full HD, imagine de calitate excepțională și sunet destul de fidel. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că e un best buy și singurele lucruri care poate deranjează e că este Wireless Ready, iar suportul 3D lipsește cu desăvârșire.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cu aproximație cum arată acest model, fiind un model de culoare gri închis. E un tv destul de mare datorită ecranului de 117 centimetri, însă acest lucru nu-și lasă amprenta asupra consumului de curent deoarece e de 57W, fiind un consum maxim.

Așa arată
Cutia

Specificaţii tehnice

46PFL3807H/12 vine cu o imagine de calitate superioară datorită rezoluției mari și a tehnologiei LED utilizate. Contrastul mi se pare unul bun, iar cei 100Hz cred că vor face imaginea mai clară… de menționat că acei Hz nu sunt reali.
Când o să vă uitați la film normal că nu doar imaginea vă ajută să-l savurați la intensitate maximă, ci și sunetul, iar la sunet are două difuzoare și subwoofer. În opinia mea, sunetul e decent, iar dacă vrei mai mult atunci trebuie să te orientezi înspre un sistem audio dedicat cum ar fi Samsung HT-E4200, ori ceva mai ieftin dacă acesta vi se pare prea scump.

Păreri pro şi contra

Pro: e un Smart TV, ceea ce presupune accesul la conținut diversificat; ecranul e unul mare care vă va oferi filme la o calitate superioară în cazul în care și sursa e de calitate superioară; consumul de energie electrică e unul mic și asta cred că va fi pe placul celor care sunt „economiști”/ecologiști; vine cu slot CI+ care vă va ajuta să vizionați canale digitale în cazul în care acestea sunt codate, iar furnizorul de cablu vă dă un card CI.
Contra: nu are suport 3D, iar conexiunea Wireless e de tip Ready, deci aveți nevoie de adaptor.

Concluzie

46 PFL 3807H/12 e un televizor Philips de ultimă generație care e dotat doar cu cele mai esențiale lucruri. Din această cauză prețul său de achiziție e unul mai mic. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece telecomanda are butoane bine definite, iar meniurile de pe ecranul televizorului sunt clare.

Te-ar mai putea interesa