Philips 43PUS6503/12, cel mai ieftin televizor cu HDR 4K și Saphi

Philips 43PUS6503/12 este cel mai ieftin televizor cu HDR 4K și aici excludem pe cele de la branduri mai puțin populare. Are software smart pentru că e vorba de Saphi TV care e propriul sistem de operare al acestui brand. Mai sunt și variante cu Android, dar eu nu aș putea spune că unul e mai bun decât celălalt, până la urmă îl luați pentru caracteristicile de imagine oferite. Chiar merită să fie luat în considerare deoarece are un sistem audio puternic și clar, iar alte branduri oferă variante doar mai scumpe.

Din poza de jos se vede destul de bine acest model și vă puteți face o idee cum ar arăta pus pe perete. Bineînțeles, într-o sufragerie minimalistă ar arăta și mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are caracteristici tehnice bune pentru a fi folosit ca monitor și rezoluția e foarte importantă la un ecran atât de mare. Foarte puține televizoare mai sunt Full HD și aici mă refer la cele sub 100 cm.

Sistemul audio oferă un efect surround și e clar pentru acest buget, iar puterea maximă e de 20 W. E echipat cu un tuner TV de ultimă generație și un slot CI+ pentru a putea viziona posturi TV HD, însă poate că veți viziona doar conținut online. Serviciul Netflix e contra cost dar merită pentru că oferă transmisiune 4K cu subtitrare.

Păreri pro și contra

Tehnologia HDR 4K e foarte importantă în 2018 pentru că a ajuns pe mai toate televizoarele, iar cu aceasta veți avea o imagine mai luminoasă, detaliată și colorată. Cu alte cuvinte, dispar scenele albicioase și șterse, iar eu l-aș recomanda chiar și ca monitor pentru PC. Producătorul recomandă să rulați doar conținut de calitate, însă are și Pixel Precise Ultra HD care convertește imaginea cu rezoluție inferioară. Contrastul e reglat automat în funcție de lumina din jur cu ajutorul tehnologie Micro Dimming Pro.

Philips 43PUS6503/12 oferă un sistem de operare interesant cu un pachet modest de aplicații, dar le aveți pe cele care contează: Netflix, Youtube, Amazon Prime, Film Box live și altele.

Te-ar mai putea interesa