Philips 43PUS6412/12, televizor cu Ambilight și Android

Televizorul Smart Philips 43PUS6412/12 e un model care vi-l recomand deoarece arată bine, oferă dotări decente și experiența e una pe măsură. Acesta dispune de o tehnologie unică care nu e prezentă pe televizoarele altor branduri – Ambilight 2 (pe 2 laturi). Calitatea imaginii e dată de rezoluția 4K, tehnologia HDR Plus, rara de refresh ridicată și altele. Nu aș putea spune că Androidul e cel mai bun sistem de operare pentru televizor, ideea e să găsiți ceea ce vă interesează cât mai rapid și să vă placă interfața. Alte branduri au ales să vină cu propriul sistem de operare care e îmbunătățit cu fiecare generație.

Există și televizoare cu Ambilight 3 sau 4, dar acelea fac parte din serii ceva mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din cea mai nouă generație de televizoare, de aceea și Androidul e la o versiune acceptabilă. Nu aș mai conecta nici un sistem audio suplimentar deoarece cel existent are o putere de 20W și tehnologii corespunzătoare. Experiența va fi una pe măsură de aceea indicatorul de imagine PPI (Picture Performance Index) e de 900.

În general, acesta e mai mare la televizoarele scumpe pentru că vin cu tehnologii și mai avansate. Poate ajunge chiar și al 3800 PPI la variantele cu tehnologie OLED. Tunerul TV e cel mai bun dar nu cred că vă veți folosi prea mult de el. Aș recomanda un abonament la Netflix pentru că furnizorii noștri nu oferă conținut 4K.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e pe măsură dar se ține cont și de conținutul ales, adică trebuie să aibă o rezoluție superioară. O tastatură wireless poate ușura navigarea și mă refer la cele cu touchpad. Unii producători oferă o telecomandă specială dar nimic nu se compară cu o tastatură fizică atunci când vreți să căutați ceva.

Philips 43PUS6412/12 poate fi pus într-o sufragerie modernă iar finisajul argintiu e unul care va atrage multe priviri. Pentru a vă face o idee am pus prezentarea cu această serie și un model mai mare nu ar avea sens dacă încăperea nu e foarte mare.

Te-ar mai putea interesa