≡ Meniu

Philips 43PUS6162/12, televizor 4K Ultra Slim cu Micro Dimming

Televizorul Smart Philips 43PUS6162/12 face parte din gama 2017, motiv pentru care oferă tehnologii avansate ca: rezoluție 4K, software Smart, contrast și claritate superioare (cu High Dynamic Range Plus, natural Motion, Micro Dimming, HDR). Nu trebuie să neglijăm faptul că are chiar și Ultra Resolution Upscaler, adică îmbunătățește calitatea conținutului indiferent de rezoluție. Interfața se mișcă foarte bine deoarece nu are un procesor oarecare, ci e unul cu 4 nuclee.

Acesta face parte din seria PUS 6162 care oferă variante mai mari (maxim 164 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Televizorul are caracteristici tehnice foarte bune motiv pentru care indicatorul de imagine e de 700 PPI și fiecare brand are un astfel de indicator. Bineînțeles, chiar și tehnologiile de imagine au un rol foarte important, dar nu le voi mai enumera încă o dată deoarece am făcut-o mai sus. Puteți recepționa posturi la calitate HD datorită tunerului TV foarte bun și poate că vă veți folosi de el. Conectivitatea e foarte bună mai la toate televizoarele Smart și e destul de ușor să deosebiți un model Smart de unul Non Smart (prezența/absența conectivității LAN sau WiFi).

Nu are un sistem de operare ca Android, ci e vorba de un software mai simplificat cu aplicații, browser web, magazine video online, YouTube, Netflix etc. Chiar nu văd o mare diferență între acesta și un model dintr-o serie mult mai avansată, dar depinde și cum vreți să-l folosiți, dar și pretențiile pot fi diferite de la o serie la alta.

Păreri pro și contra

Cred că v-am oferit suficiente motive în primul paragraf pentru a-l achiziționa sau poate că veți alege o variantă mai mare. Imaginea e mai clară dacă alegeți un conținut de calitate superioară. Îmi place Netflix și chiar vi-l recomand, dar aveți nevoie și de un abonament mai scump la internet + un router wireless performant.

Din păcate nu am găsit, nu am găsit o prezentare detaliată cu această nouă serie, dar cred că vă puteți face o idee despre acest Philips 43PUS6162/12 din poza pusă sus. Merită ales un astfel de televizor și chiar dacă varianta de 164 cm vi se pare cam scumpă, puteți alege una de 139, 126 sau 108 cm.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Aurelian

    Daca ar fi avut si un Ambilight facea toti banii

Lasă un comentariu