Philips 43PFT5503/12, televizor cu Pixel Plus HD

Televizoarele cu ecran generos costă destul de mult, dar nu și cele cu imagine FullHD, iar Philips 43PFT5503/12 e unul dintre acestea. Nu poate avea software Smart în acest buget, însă nu cred că vi-l doriți dacă folosiți un media player sau PC-ul conectat la el. Dacă dețineți un stick USB, puteți rula conținut media de orice fel și trebuie conectat doar la portul USB al televizorului. Bineînțeles, un hard disc extern poate fi folosit în același sens, iar capacitatea de stocare e mult mai mare dacă vreți să țineți seriale TV descărcate de pe PC.

Arată foarte bine cu acele două piciorușe și cu rama complet neagră, dar puteți demonta picioarele dacă îl vreți pe un perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile televizoare sunt foarte bune monitoare și nu e necesară o diagonală mai mare. E atât de accesibil pentru că are rezoluție Full hD, majoritatea fiind 4K cu software Smart. Poate că mulți dintre voi vreți doar să vedeți filme de pe PC sau posturi TV HD. Atunci de ce să cheltui mai mulți bani?

Oferă exact tehnologiile de care aveți nevoie, indiferent că discutăm de sistemul audio ori de imagine. E normal să aibă o putere mai mare decât restul – 16W, pentru că îl veți folosi într-o cameră spațioasă și nu vă doriți boxe sau un soundbar 2.1.

Păreri pro și contra

Pixel Plus HD impresionează pentru că oferă o imagine cu un negru mai intens și scene mai luminoase. Fiecare televizor are un player multimedia integrat, doar că la acesta aveți și funcție de redare media, altele având doar funcție de înregistrare: pauză TV). Aveți la dispoziție o conectivitate bună, de aceea poate fi folosit ca monitor pentru un PC sau laptop. Slotul CI+ ajută pe cei care nu pot recepționa anumite canale TV în format HD. Gama 2018 arată ceva mai bine și carcasa a scăzut puțin, însă mai e de lucru la acest capitol.

Philips 43PFT5503/12 e cea mai bună alternativă la televizoarele de la branduri nu foarte populare și care poate nu inspiră încredere.

Te-ar mai putea interesa