Philips 42PFS7509, televizor Smart cu Ambilight

Televizoarele cu Ambilight nu sunt prea des întâlnite deoarece nu toți producătorii merg pe aceeași idee. Philips 42PFS7509 e un astfel de televizor dar are funcții Smart, tehnologie 3D și un ecran mare. Acestea nu sunt caracteristicile sale speciale ci următoarele sunt: PixelPrecise HD, 800 Hz, Dual Core, design UltraSlim și altele. Din poza de jos se poate observa că arată identic cu unele serii, poate doar la logo e puțin diferit. Deasemenea, se poate observa că marginile sunt foarte înguste (în special pe lateral și în partea de sus). Nu e vorba de un televizor 4K ci de unul clasic cu imagine FullHD și nici nu puteți avea pretenții așa de mari.

Abia poate anul viitor vom vedea televizoare 4K mai ieftine și poate o să apară alte tehnologii mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED 3D care face parte din seria 2014 și oferă ca și caracteristici tehnice următoarele: difuzoare stereo de 20W, sunet clar, Incredible Surround 3D, subwoofer wireless, Ambi wOOx, ecran de 107 cm, tehnologie de conversie 2D-3D, 800 Hz etc. Având în vedere că are Ambilight 3, aceasta oferă destul de multe caracteristici speciale.

Dotările sale sunt acceptabile: tuner TV DVB-T/T2/C/S/S2, player multimedia integrat, WiFi, LAN, 4 HDMI-uri, USBuri etc. Sunt incluse bateriile pentru telecomandă, telecomanda, ochelarii 3D și un subwoofer. Caracteristicile speciale ale sale sunt prezente la toate televizoarele acestei serii: Netflix, Spotify, aplicații online, magazine online, browser web, socializare, Cloud Explorer, Dual Core etc. Doar diagonala și prețul diferă de la un model la altul, iar dacp vi se pare cam scump, puteți alege un televizor fără Ambilight.

Plusuri: Ambilight la generația a 3-a, Subwoofer wireless, ochelari 3D incluși, wireless, calitate audio, claritatea imaginii etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 42PFS7509 e o alegere bună dacă aveți o sufragerie mare și vreți să o transformați într-un mic cinema. Puteți viziona filme în modul 2D sau 3D, dar e nevoie de ochelari speciali pentru a viziona filme 3D (de acea conversie se ocupă televizorul). Cu acesta puteți spune adio unui sistem home cinema dar tot nu e la fel de puternic da unul 5.1 sau 7.1, totuși performanțele sunt destul de apropiate.

Te-ar mai putea interesa