Philips 42PFL6007K/12

Un televizor foarte bun e acest 42PFL6007K/12 și vine ca o alternativă la modelele din seria 7000 cum e modelul 40PFL7007K/12. Caracteristica Ambilight e una foarte bună și o să vă ajute să trăiți filmele, nu doar să le vedeți. În rest are ecra de 106-107 centimetri (42 inci), capabilitate 3D, e Smart TV… și toate acestea la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Televizorul LED 3D Philips 42PFL6007K/12 e un model al anului 2012 care arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din imaginile de alături. Normal că se poate monta pe perete și atunci cred că luminile se vor vedea mai bine, adică aproximativ ca și în preview-ul de la final. În aceste poze nu e prezentat și restul pachetului care e compus și din patru perechi de ochelari.

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificaţii tehnice

40PFL5507K nu e cu mult diferit față de acest model, însă acesta e mai nou și venind cu suport pentru Skype, Ambilight Spectra 2 și suport pentru Internet cred că e alegerea oricărui pasionat de tehnologie și noutate în special. Mi se pare interesant că vine cu port VGA deoarece Samsung a renunțat la acest port pe unele din modelele noi. Adevărul e că acest port e bun deoarece nu toată lumea are HDMI la calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul e unul destul de accesibil… în opinia mea; fiabilitatea e exemplară și asta deoarece standard are 2 ani garanție care poate fi mărită la maxim 4 ani… contra cost; vine cu porturi de rețea, iar adaptorul wireless e integrat în aparat; meniurile nu vor sacada deoarece vine cu procesor dual core ca și modelele de top ale Samsung; în pachet sunt și perechi cu ochelari și dacă o să vreți să vedeți un film 3D atunci nu va trebui să cumpărați acești ochelari care sunt destul de scumpi.
Contra: faptul că la majoritatea magazinelor e stoc limitat.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor nou care să fie capabil atunci acest 42 PFL 6007K/12 cred că ar fi ok deoarece vine din seria 6000 și caracteristica Ambilight e una care vă va ajuta foarte mult la a trăi filmul. Pentru a vedea ce e cu această lumină vă recomand clipul de alături. (Trebuie menționat că televizorul e ușor de folosit și de către cei care nu prea le au cu tehnologia.)

Te-ar mai putea interesa