Philips 42PFL4606H/12

Televizorul LCD Philips 42PFL4606H/12 e un televizor premium de la Philips și are o diagonală de 42 inci, adică vreo 106 centimetri. E destul de asemănător cu 42PFL3606H/12, dar îl recomandă ecranul Full HD, imaginea cursivă de 100 herți, timpul de răspuns de două milisecunde, difuzoarele de 20 de W per total, cele e HDMI-uri cu EasyLink, tunerul digital și playerul multimedia pe USB.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e vorba de un LCD premium.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Pe scurt, specificațiile tehnice ale acestui TV ar fi ecranul de 106 centimetri (nu de 82 cum am văzut că e prezentat pe unele site-uri), cursivitatea imaginii e 100 Hz (acesta e și refresh rate-ul), suportul Full HD (datorat rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli), timpul de răspuns destul de mic (2 milisecunde). Ca porturi are HDMI, USB, VGA și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e destul de dotat, imaginea afișată nu e prezentată cu pierderi de detalii indiferent că o să vizionați un program digital sau analog.
Contra: prețul e cam măricel, nu au are ecran LED și nici conexiuni de rețea.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preț pentru acest aparat e undeva la 2669 lei și nu cred că o să găsiți un preț mai bun în altă parte. 42PFL3606H/12 ar fi o alternativă cu un ecran asemănător ca dimensiune la 42PFL4606H/12, dar detaliile tehnice ale acestor două televizoare diferă puțin și de aici e și diferența de preț cam mare.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui televizor care să fie de cea mai bună calitate și să aibă la bord tehnologie de ultimă generație utilă atunc ar trebui să alegeți acest TV LCD Philips 42PFL4606H/12.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 42PFL4606H/12”

  1. Am cumparat acum o luna un astfel de televizor si pot spune ca sunt indeplin multumit de el deoarece nu mi-a facut nici o problema.
    Era interesant daca avea mai multe dotari cum ar fi o conexiune de retea pentru a putea intra si pe internet sau pe Skype cu el dar banuiesc ca mai trebuia sa pun 1000 de lei pentru asa ceva.
    Per ansamblu e foarte bun si numai de recomandat si nu cred ca merita sa dati bani pe un Samsung sau LG care sa coste tot atat, dar sa aibe specificatii superioare deoarece acelea sunt chinezarii spre deosebire de acest Philips.

  2. Multă lume nu folosește internetul pe TV deși și-a achiziționat un Internet TV. iar, despre faptul că LG sau Samsung ar fi chinezării pot spune că există modele cu componente făcute în Europa sau pe vapor.

Comentariile sunt închise.