Philips 42PFL3208, Smart TV ieftin și de 106cm

Philips 42PFL3208 face parte dintr-o serie de televizoare LED inteligente, însă nu e o serie foarte performantă ci mai degrabă modestă. Astfel nu are tehnologie 3D și nici o rată de refresh foarte mare. Eu personal prefer modele cu caracteristici mai bune dar fiecare are alte nevoie și preferințe, deoarece bugetul nu e chiar același pentru oricine. Designul e același ca și la modelul mai mic de 39 inci, dar l-am observat și la alte serii care au apărut de mai mult timp. Logo-ul iasă ușor în evidență datorită acelei linii argintii și finisajului pe negru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Vă puteți face o idee despre el din acele poze dar și din clipul care l-am postat la final.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Caracteristicile acestui televizor Smart sunt bune dar nu excelează și e normal să fie așa deoarece există și televizoare mai scumpe. Pe partea de sunet are sunet, clar difuzoare de 20W, ajustare volum și Incredible Surround. deci nu cred că mai are rost să dați bani și pe un sistem audio.

Pe partea de imagine are o diagonală de 106 cm, rezoluție 1080p, luminozitate 350 cd/mp, PMR 100 Hz etc. Deci sunt caracteristici modeste și suficient de bune dar nu trebuie uitate nici dotările: tuner TV, intrare antenă, player integrat, wireless ready, HDMIuri, USBuri etc. E important ca televizorul să aibă cel puțin 2 HDMIuri și 2 USBuri că doar e un Smart TV (astfel puteți conecta diverse periferice la el sau un adaptor wireless că doar are wireless ready). Nu-mi place că are doar wireless ready, deoarece e nevoie de un adaptor special.

Caracteristicile speciale sunt: EasyLink, aplicații online, Youtube, browser web, teletext etc. Bineînțeles seriile mai scumpe oferă mai multe dotări și funcții speciale care nu știu dacă vă vor fi de folos. De aceea e bine să le comparați să vedeți care e mai rentabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design plăcut, oferă destule aplicații, browser web, magazine online pentru filme, destule porturi HDMI și USBuri.

Minusuri: nu oferă multe caracteristici speciale.

Concluzie

Acest Philips 42PFL3208 e un alt televizor inteligent al acestui producător care puteți să vi-l luați pentru sufragerie ori dormitor. Ecranul generos oferă o experiență unică. Totuși, dacă sunteți o persoană pasionată de tehnologie și vreți să fiți în pas cu noile tendințe, vă recomand unul cu 3D și 200 Hz.

Te-ar mai putea interesa