Philips 42PFL3207H/12

Philips 42PFL3207H/12 e nul dintre cele mai noi televizoare al producătorului olandez. Vine cu multe caracteristici de top printre care se numără tunerul digital DVB C, ecranul LED cu claritate Full HD, playerul multimedia și consumul mic de curent. Toate acestea în condițiile în care poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cum arată. Din prima imagine observați că designul e unul nou și de aceea nu poate fi confundat cu alte modele. Din imaginea a doua se pot vedea porturile care sunt HDMI, Scart, D-Sub (cunoscut și ca VGA) etc. Nu are LAN deoarece nu e Smart TV.

Din față

Specificaţii tehnice

Televizorul Philips 42PFL3207H/12 vine cu un ecran de 42 de inci care e foarte clar din moment ce suportă rezoluția 1920 pe 1080 pixeli. Un alt lucru care contribuie la claritatea ecranului e tehnologia LED care dă televizorului o luminozitate superioară și culori mai vii. Vine la pachet și cu un player multimedia util pentru vizionarea diferitelor fișiere de pe memorii USB ori de pe harduri externe.

Păreri pro şi contra

Televizorul de față are un singur minus – că nu e Smart TV, în rest calitatea imaginii e superioară, iar sunetul e la fel de calitativ. Chiar dacă ecranul e unul de peste un metru, nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece este unul mic de 59W. Televizorul poate fi utilizat ca un ecran extern pentru un laptop deoarece are VGA și HDMI. Multă lume se uită la filme de pe laptop pe televizoare deoarece diagonala TV-urilor e mult superioară, la fel și claritatea. Și PMR-ul de 100 herți contribuie la afișarea unei imagini cât mai calitative, însă este o îmbunătățire pe partea de soft și de aceea nu e chiar așa de importantă.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor cu preț modic și care să afișeze o imagine clară atunci acest model ar fi recomandarea mea. Utilizarea sa nu e deloc complicată datorită meniului simplist și a telecomenzii normale. Despre cum arată îți poți face o părere din imaginile de mai sus, dar și din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa