Philips 42PFH6309, televizor Smart 3D cu Ambilight

Un televizor LED precum Philips 42PFH6309 e o alegere inteligentă deoarece nu sunt multe televizoare care oferă tehnologie Ambilight și acesta e unul dintre cele mai ieftine modele. Probabil e atât de ieftin deoarece are ecran mic și seria din care face parte are o oarecare importanță. Din poza de jos se poate observa că arată foarte bine și finisajul argintiu îi oferă un plus de eleganță. Dacă vi se pare prea mic, această serie oferă modele cu ecrane mai generoase pentru cei care vor mai mult. E vorba de a 2-a generație de Ambilight dar există și altele mai bune însă nu cred că e nevoie.

Dotările sale sunt mai multe decât cele ale unui televizor standard (mă refer strict la cele speciale). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED destul de reușit și care a fost lansat în acest an alături de altele. Spre deosebire de multe alte televizoare, acesta oferă tehnologia Ambilight (culorile sunt similare cu cele oferite de imagine, deci se va crea impresia că imaginea e mai mare). Pe partea de are dotări ca: difuzoare, sunet clar, ajustare automată volum, Smart Sound etc. Are multe caracteristici audio, dar cam la fel de multe sunt și la capitolul imagine.

Unele dintre cele mai importante caracteristici sunt: tehnologia de conversie 2D-3D, 200 Hz, imagine 1080p și Pixel Plus HD. Televizoarele Smart au dotări ceva mai multe televizoare și aici mă refer și la porturi (puteți conecta mai multe la el și să le controlați ușor). Ca și caracteristici speciale are: browser web, aplicații online, magazine online, Netflix, Spotify, SimplyShare, Cloud Explorer, înregistrare USB, pauză TV etc.

Plusuri: are toate acele funcții Smart, WiFi, designul, claritatea imaginii, tehnologia Ambilight etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 42PFH6309 poae fi cea mai bună alegere dacă vreți un televizor deosebit și ieftin. Nu mi se pare scump pentru ce oferă și cu timpul, poate se va mai ieftini. Oricum, e acel gen de televizor care poate fi perfect pentru o cameră mare și îl puteți pune chiar și perete (tehnologia AMbilight va ieși mai bine în evidență).

Te-ar mai putea interesa