Philips 42PFH5609/88, televizor Smart

Philips 42PFH5609/88 e un televizor LED Smart care vine din generația 2014 și se adresează celora interesați de un televizor ieftin, dar capabil. Venind din anul 2014 înseamnă că are procesor dual core, un soft mai avansat și wireless integrat. Astfel, o să beneficiați de conținut web și de suport Skype.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate nu are suport 3D, însă nu știu cât de util v-ar fi fost acest lucru.
Pentru a vă forma o părere despre cum arată am postat alături o poză cu acest televizor. Puteți vedea că are un design nou și se diferențiază clar față de modelele anterioare.

Televizorul
Televizorul

Ecranul său are o diagonală de 42 inci (107 centimetri) și o rezoluție 1920×1080 pixeli. Aceste două lucruri o să vă ajute foarte mult în a vedea imagini foarte clare pe televizor. Disponibilitatea tunerelor digitale e și ea utilă în sensul că o să puteți vedea canale HD de la cablu.
Având 11 kilograme nu o să aveți probleme în a îl monta pe un suport așa încât să mai eliberați din spațiul din cameră.
Tunerele digitale sunt foarte utile, în special cel DVB C, iar cel DVB T e inutil în România deoarece nu avem televiziune digitală terestră.

Plusurile acestui aparat sunt suportul web (nu știu cât de mult o să vă ajute că suportă Netflix și Spotify deoarece aceste servicii nu sunt accesibile din România), suportul pentru diferite rețele de socializare și hardware-ul rapid care facilitează o imagine cursivă. Imaginea fără lag e datorată și faptului că are PMR de 200Hz.
Din păcate nu e un televizor care să aibă Android, iar suportul 4K lipsește.

În rest, pot să spun despre acest televizor că e unul perfect pentru cineva cu un buget oarecum redus. Nu vine cu diferite chichițe de marketing care l-ar fi putut face mai scump și e bine așa.
Utilizarea sa e simplă deoarece o persoană vârstnică o să-l poată utiliza precum orice alt televizor, același lucru putând fi spus chiar și de utilizarea de către persoane tinere.

Te-ar mai putea interesa