Philips 40PUS6809/12, TV Ultra HD de 102cm

Philips 40PUS6809/12 e n televizor modern care se adresează celora care vor un televizor în tendințe cu ecran Ultra HD și soft smart. Evident că are wireless integrat, iar acest lucru o să te ajute în principal la conectarea fără fir a aparatului la Internet. Normal că cel mai bine e să conectezi televizorul la net prin LAN, dar asta presupune să folosești un cablu.

Costul de achiziție e unul deosebit deoarece acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un Smart TV al anului 2014 care are procesor rapid și PMR de 400 Hz. Acest PMR e un fel de refresh software, dar deosebit de util în cazul în care vreți să vedeți filme 3D.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest televizor din 2014.

Aparatul
Aparatul

Specificații care te-ar interesa ar fi ecranul de 40 inci, rezoluția 3840 x 2160 și softul avansat. Software-ul din acest aparat e atât de avansat încât suportă Netflix, diferite aplicații și rețele de socializare. Dacă te interesează, acest model are și ochelarii 3D incluși în pachet.
Porturi care te-ar interesa ar fi cele 3 HDMI-uri, porturile de rețea și cele două USB-uri. HDMI-ul e util conectării playerelor, iar USB e un port util playerului integrat.
Probabil că ar trebui să menționez că televizor are integrat și un tuner digital triplu, dar la noi în țară o să vă fie utilă doar partea de DVB C… și poate că cea DVB S.

Plusurile sunt evidente, adică tehnologia, brandul și fiabilitatea. De preț nu are rost să mai vorbesc deoarece e un televizor ieftin, iar dacă vă grăbiți poate o să-l prindeți la ofertă.
Ca minus aș menționa lipsa soft-ului Android, însă pe piață încă nu au apărut televizoare cu Android.

În rest, acest televizor e unul foarte bun pentru o persoană care vrea să se uite la filme 4K deoarece televizorul are aproape această rezoluție, iar softul o să te ajute să ai acces la diferite servicii online. Vine și cu suport 3D, însă eu sunt de părere că acest lucru e mai mult de marketing și nu are o reală utilitate.

Un comentariu la „Philips 40PUS6809/12, TV Ultra HD de 102cm”

 1. Model philips 40pus6809/12
  Credeam ca e o afacere buna :(((
  Se blocheaza si nu poti sa il controlezi cu telecomanda(nu are butoane pe tv). Credeam ca nu sunt bateriile bune.
  Merge cam greu avand in vedere faptul ca e dual-core
  Se schimba programele singure miscanduse canal dupa canal pana apesi tu pe telecomanda ca sa isi revina…. , cand ti-e lumea mai draga…
  Imaginea 400hz slab …..Nota 5/10

Lasă un comentariu