Philips 40PUS6809/12, TV Ultra HD de 102cm

Philips 40PUS6809/12 e n televizor modern care se adresează celora care vor un televizor în tendințe cu ecran Ultra HD și soft smart. Evident că are wireless integrat, iar acest lucru o să te ajute în principal la conectarea fără fir a aparatului la Internet. Normal că cel mai bine e să conectezi televizorul la net prin LAN, dar asta presupune să folosești un cablu.

Costul de achiziție e unul deosebit deoarece acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un Smart TV al anului 2014 care are procesor rapid și PMR de 400 Hz. Acest PMR e un fel de refresh software, dar deosebit de util în cazul în care vreți să vedeți filme 3D.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest televizor din 2014.

Aparatul
Aparatul

Specificații care te-ar interesa ar fi ecranul de 40 inci, rezoluția 3840 x 2160 și softul avansat. Software-ul din acest aparat e atât de avansat încât suportă Netflix, diferite aplicații și rețele de socializare. Dacă te interesează, acest model are și ochelarii 3D incluși în pachet.
Porturi care te-ar interesa ar fi cele 3 HDMI-uri, porturile de rețea și cele două USB-uri. HDMI-ul e util conectării playerelor, iar USB e un port util playerului integrat.
Probabil că ar trebui să menționez că televizor are integrat și un tuner digital triplu, dar la noi în țară o să vă fie utilă doar partea de DVB C… și poate că cea DVB S.

Plusurile sunt evidente, adică tehnologia, brandul și fiabilitatea. De preț nu are rost să mai vorbesc deoarece e un televizor ieftin, iar dacă vă grăbiți poate o să-l prindeți la ofertă.
Ca minus aș menționa lipsa soft-ului Android, însă pe piață încă nu au apărut televizoare cu Android.

În rest, acest televizor e unul foarte bun pentru o persoană care vrea să se uite la filme 4K deoarece televizorul are aproape această rezoluție, iar softul o să te ajute să ai acces la diferite servicii online. Vine și cu suport 3D, însă eu sunt de părere că acest lucru e mai mult de marketing și nu are o reală utilitate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 40PUS6809/12, TV Ultra HD de 102cm”

 1. Model philips 40pus6809/12
  Credeam ca e o afacere buna :(((
  Se blocheaza si nu poti sa il controlezi cu telecomanda(nu are butoane pe tv). Credeam ca nu sunt bateriile bune.
  Merge cam greu avand in vedere faptul ca e dual-core
  Se schimba programele singure miscanduse canal dupa canal pana apesi tu pe telecomanda ca sa isi revina…. , cand ti-e lumea mai draga…
  Imaginea 400hz slab …..Nota 5/10

Comentariile sunt închise.