Philips 40PFS6909/12, televizor 102 cm

Philips 40PFS6909/12 e un televizor modern al anului 2014 care are soft smart și care poate fi utilizat pentru meciuri, filme 3D și canale la calitate HD. Ecranul are rezoluție Full HD, iar diagonala sa e de 102 centimetri… două lucruri care vor face vizionarea posturilor TV ori a conținutului video o plăcere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e la zi cu tehnologia (wireless, 3D, tuner digital etc).
Alături am pus și o imagine pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate acest televizor. Poți vedea că televizorul are un aspect foarte interesant care e unul caracteristic televizoarelor din 2014 de la acest brand.

TV-ul
TV-ul

Specificații care trebuie subliniate la acest televizor sunt ecranul mare cu rezoluție 1920×1080 pixeli, că are PMR de 600Hz și multitudinea de porturi integrate.
Nici puterea consumată nu e mare deoarece are 43W, iar datorită faptului că are un consum mic de curent înseamnă că la sfârșit de lună factura la curent o să fie una destul de mică.
Softul e unul destul de avansat deoarece are suport pentru servicii online (Netflix și Spotify), dar tot nu e un adversar pe măsura sistemului Android. Iar, legat de serviciile amintite anterior cred că știți că ele nu au suport pentru România.

Avantaje ale cumpărării unui astfel de televizor ar fi că vine cu suport pentru televiziune digitală, că nu costă prea mult și că are o fiabilitate peste măsură.
Contra achiziției ar fi că nu are un soft mai avansat și suport 4K. În opinia mea, cei de la Philips ar fi putut renunța la suportul 3D în favoarea celui 4K.

De final pot spune că acest televizor de 40 inci (în centimetri vine aproximativ 102 cm) vine cu multe lucruri utile și care vor face mai plăcută vizionarea filmelor.
Ceva ce nu ai să întâlnești la alte modele ar fi faptul că are Ambilight 2, adică acea lumină care te ajută să simți mai bine filmele ori diferitele programe care le vizionezi. Nici un alt producător de televizoare nu a implementat ceva similar în televizoarele sale.

Te-ar mai putea interesa