Philips 40PFS6609, Smart TV de 102cm

Și cei de la Philips au lansat noua gamă de televizoare din 2014, iar Philips 40PFS6609 e unul dintre cele mai bune televizoare aparținând acestei game. Se evidențiază cu ecranul mare de 102 centimetri, suportul 3D, cei 400 Hz și tunerele integrate. Aceste tunere vor facilita vizionarea posturilor la calitate HD atunci când nu vreți să vă uitați la filme de pe harduri externe ori de pe playere.

Acest TV are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat care e în tendințe și are dotările de care ai nevoie. Știu că cei de la Samsung au televizoare cu procesoare quad core, dar chiar avem nevoie de așa ceva? În opinia mea, televizoarele precum acesta (cu procesoare dual core) vor rula orice fluent.

Televizorul
Televizorul

Modelul acesta e unul foarte capabil deoarece are niște specificații mai mult decât ok, printre acestea numărându-se ecranul mare de 102 centimetri, Ambilight 2, caracteristicile superioare de imagine și porturile de rețea integrate. O caracteristică superioară de imagine e PMR-ul de 400 Hz, iar disponibilitatea wi-fi o să faciliteze faptul că puteți conecta televizor la net fără fir.

Printre lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt suportul 3D (are și conversia din 2D în 3D), ecranul Full HD, disponibilitatea playerului multimedia, diagonala mare și softul smart (care-ți oferă acces la HvvTV, Netflix și alte platforme online).
Singurul minus la acest model e că nu are software de tip Android, însă poate că în câțiva ani probabil că o să putem cumpăra televizoare cu acest soft.

Acest model e unul perfect pentru cineva care vrea un model perfect pentru filme, meciuri și posturi HD. O să poți conecta multe dispozitive la el mulțumită faptului că are multe porturi.
Deci, dacă sunteți o persoană cu un buget peste medie în căutarea unui aparat deosebit atunci Philips ar fi un brand de la care poți alege ceva ok. Acest model vine în anul 2014 să ne încânte cu facilități care nu le găsim la alte branduri, facilități cum ar fi lumina ambientală și suportul HbbTV.

Te-ar mai putea interesa