Philips 40PFL8008, Smart TV cu Ambilight și 1400 Hz

Philips 40PFL8008 e unul dintre cele mai bune televizoare LED de la acest producător sau mai bine zis, face parte dintr-o serie foarte reușită. Trebuie să știți că o serie e mai performantă decât alta datorită seriei mai mari (în general cam așa e). Chiar și diagonala televizorului poate fi dedusă din codul său (în acest caz e vorba de o diagonală de 40 cm). Oricum nu se mai pune de mult accent prea mare pe diagonală, ci calitate și funcționalitate. E unul dintre primele modele care le văd cu rată de refresh de 1400 Hz. Mai trebuie să adaug și faptul că oferă tehnologie cu lumină ambientală. Deci nu sunt mulți producători care oferă astfel de televizoare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul televizorului e diferit față de cel al altor televizoare, chiar și de la acest producător. Oricum, diferențele sunt evidente la suport deoarece rama tinde să fie tot mai subțire. În prima poză se observă tastatura care vă poate fi de folos pentru navigare ori socializare.

Tastatura
Tastatura
Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Spre deosebire de alte televizoare, acesta are difuzoare de 15W, Pure Bass dar și alte caracteristici bune. Pe partea de imagine, oferă destule caracteristici care îmbunătățesc calitatea imaginii. Cel mai mare rol îl joacă rata de refresh sau PMR-ul, care în acest caz e de 1400 MHz. Are și tehnologie 2D-3D care devine utilă pentru vizionarea filmelor în format 3D (chiar dacă acestea sunt în format 2D). Dacă alegeți un player extern deoarece nu veți folosi cel integrat, optați pentru unul cu conversie 2D-3D.

Observ că are wireless care e o tehnologie fără fir și poate fi folosită pentru conectarea la web. Dar mai e și varianta conectării sale prin cablu de rețea. Numărul de porturi e mai mare decât cel al unui televizor obișnuit (mă refer la USBuri și HDMIuri). Caracteristicile speciale sunt multe de aceea nu le voi enumera pe toate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe servicii web de socializare, redare media și altele; ambilight versiunea 3, wireless, arată bine, 1400 Hz și sonorizare puternică.

Minusuri: poate părea destul de scump pentru un TV de 40 inci.

Concluzie

Acest Philips 40PFL8008 e o recomandare pentru cei care vor mai mult decât un televizor pentru vizionat filme și nu sunt interesați prea mult de diagonala oferită. Jos am pus o prezentare a acestei serii pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă:

Te-ar mai putea interesa