Philips 40PFL8007K/12

Acest televizor LED 3D Philips 40PFL8007K/12 e unul dintre modelele cu Ambilight a acestui producător și aici e vorba de un Smart TV. E recomandat să-l montați pe perete și nu trebuie să vă faceți griji de culorile reproduse deoarece se adaptează automat la culorile pretelui. Chiar dacă nu are o diagonală corespunzătoare pentru prețul său, are o mulțime de tehnologii și funcții care nu le vedeți modelele obișnuite. Mai trebuie să adaug și că are un design foarte elegant în special că are margini înguste. În mare, are Wi-Fi integrat, conversie 2D-3D, procesor Dual Core, aplicații, internet TV și PMR 800 MHz. Bineînțeles, mai are și alte dotări speciale dar acelea le voie menționa mai jos. 40PFL8007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cu Ambilight

Specificații tehnice

Diagonala sa măsoară 102 cm și e mai mult decât satisfăcătoare pentru cei care au o sufragerie modestă. Tehnologia de imagine e LED care aduce un contrast dinamic mare și un consum redus. E un model funcțional și se datorează faptului că un Smart TV. Adică vine cu browser USB, DLNA și web. Spre deosebire de alte televizoare, are difuzoare de 20W fiecare și deci sonorizarea e decentă. Astfel nu mai sunteți nevoiți să optați și pentru un sistem audio. Philips 40PFL8007K a fost conceput pentru a reda filme 2D în format 3D și poate fi o experiență neobișnuită pentru pasionații de jocuri.

Datorită porturilor HDMI puteți conecta o consolă, o tabletă, un media player sau un PC pentru a vă bucura de conținutul media. Datorită Wi-Fi-ului puteți spune adio cablurilor iar pentru a vă conecta la web aveți nevoie doar de un router wireless. Restul porturilor sunt cele tipice adică pot fi găsite și pe alte televizoare. Voi enumera o parte din caracteristicile sale speciale deoarece probabil le și știți: browser web, procesor Dual Core, internet TV, adaptare automată a tehnologiei Ambilight la culoarea peretelui dar și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place foarte mult cum arată, lumină ambientală, posibilitate vizionării conținutului media de pe Smartphone/tabletă sau de pe memoria USB etc.

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acest Philips 40PFL8007K/12 e un Smart TV foarte reușit și care îl recomand deoarece are toate dotările necesare și arată superb. Chiar dacă nu are o diagonală prea grozavă, tehnologia Ambilight e foarte interesantă și nu o veți găsi pe modelele de la concurență. Ca să vă faceți o idee despre cum ar arăta această serie, am pus un clip:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 40PFL8007K/12”

  1. -si eu am un ambilaight acasa dar un model mai vechi .si sunt incantat de noile tv philips. Imi doresc sa pot intr-o zi sa imi fac un UPdate la-40PFL8007K/12

  2. Am achizitionat acest model acum 4 ani și acum s a stricat placa de baza,ma poate ajuta cineva sa l repar?multumesc

Comentariile sunt închise.