Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 40PFL7007K/12

Unul dintre cele mai tari televizoare ale momentului e acest televizor LED 3D Philips 40PFL7007K/12 și e tare deoarece vine cu tehnologie de ultimă oră printre care se numără suport 3D, conexiunile de rețea integrate (are chiar și wireless integrat), o mulțime de porturi și Ambilight Spectra 2. Eu zic că această caracteristică, adică Ambilight face toți banii și cu siguranță că nu o să găsești așa ceva la un televizor Samsung. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi și e destul de asemănător cu 40PFL5507K/12 (din seria 5000) ca aspect, dar și funcționalitate.

Poze

40PFL7007K/12 are un preț mai mult decât decent, iar aspectul său e senzațional ca și luminile. Are un ecran de 40 de inci care e de circa 102 centimetri și pe acesta puteți viziona atât filme cât și pagini web deoarece are suport Smart TV, sau mai bine spus e Smart TV. Venind cu o conexiune wireless înseamnă că va trebui să vă folosiți de un cablu pentru a conecta televizorul la ‘net.

Televizorul

Din spate

Specificaţii tehnice

40PFL7007K e din seria 7000 și poate fi folosit cu succes la vizionarea filmelor 3D, iar dacă aveți filme 2D atunci le puteți vedea 3D datorită convertorului cu care e dotat. Vine chiar și cu tuner digital de tip DVB C și acest lucru înseamnă că puteți viziona posturi TV digitale, adică HD. Greutatea TV-ului e de sub 15 kilograme și acest lucru înseamnă că o să-ș puteți monta rapid, iar să îl puneți pe perete va fi și mai ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: acea lumină vă va ajuta să vedeți filme la o calitate superioară; prețul nu e deloc mare având în vedere că are un ecran mare, ca al lui 40PFL5507K; vine cu o fiabilitate excelentă fiind un televizor realizat de europeni; are multe conexiuni cum ar fi HDMI, LAN, WLAN etc.
Contra: nimic deoarece are incorporate cele mai tari tehnologii, dar și conexiuni.

Concluzie

40 PFL 7007K (model 7007) e un TV al anului 2012 și în curând cred va fi foarte vândut deoarece are toate ingredientele pentru a fi unul dintre cele mai tari televizoare ale momentului. Pentru a vă face o părere despre cum sunt acele lumini în timpul vizionării unui film vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de clar și cred că o să vă faceți o impresie despre cum arată.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • cristi

    Vad ca despre caracteristicile privind formatele suportate nu se precizeaza nimic! Lumini….Conexiune internet….3D…Si doar se stie ca din cartea tehnica nu tot ce scrie chiar si face!!!!

Lasă un comentariu