Philips 40PFL7007K/12

Unul dintre cele mai tari televizoare ale momentului e acest televizor LED 3D Philips 40PFL7007K/12 și e tare deoarece vine cu tehnologie de ultimă oră printre care se numără suport 3D, conexiunile de rețea integrate (are chiar și wireless integrat), o mulțime de porturi și Ambilight Spectra 2. Eu zic că această caracteristică, adică Ambilight face toți banii și cu siguranță că nu o să găsești așa ceva la un televizor Samsung. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e destul de asemănător cu 40PFL5507K/12 (din seria 5000) ca aspect, dar și funcționalitate.

Poze

40PFL7007K/12 are un preț mai mult decât decent, iar aspectul său e senzațional ca și luminile. Are un ecran de 40 de inci care e de circa 102 centimetri și pe acesta puteți viziona atât filme cât și pagini web deoarece are suport Smart TV, sau mai bine spus e Smart TV. Venind cu o conexiune wireless înseamnă că va trebui să vă folosiți de un cablu pentru a conecta televizorul la ‘net.

Televizorul
Din spate

Specificaţii tehnice

40PFL7007K e din seria 7000 și poate fi folosit cu succes la vizionarea filmelor 3D, iar dacă aveți filme 2D atunci le puteți vedea 3D datorită convertorului cu care e dotat. Vine chiar și cu tuner digital de tip DVB C și acest lucru înseamnă că puteți viziona posturi TV digitale, adică HD. Greutatea TV-ului e de sub 15 kilograme și acest lucru înseamnă că o să-ș puteți monta rapid, iar să îl puneți pe perete va fi și mai ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: acea lumină vă va ajuta să vedeți filme la o calitate superioară; prețul nu e deloc mare având în vedere că are un ecran mare, ca al lui 40PFL5507K; vine cu o fiabilitate excelentă fiind un televizor realizat de europeni; are multe conexiuni cum ar fi HDMI, LAN, WLAN etc.
Contra: nimic deoarece are incorporate cele mai tari tehnologii, dar și conexiuni.

Concluzie

40 PFL 7007K (model 7007) e un TV al anului 2012 și în curând cred va fi foarte vândut deoarece are toate ingredientele pentru a fi unul dintre cele mai tari televizoare ale momentului. Pentru a vă face o părere despre cum sunt acele lumini în timpul vizionării unui film vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de clar și cred că o să vă faceți o impresie despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 40PFL7007K/12”

  1. Vad ca despre caracteristicile privind formatele suportate nu se precizeaza nimic! Lumini….Conexiune internet….3D…Si doar se stie ca din cartea tehnica nu tot ce scrie chiar si face!!!!

Comentariile sunt închise.