Philips 40PFL5606H/58

Televizorul LED Philips 40PFL5606H/58 de 101cm și cu suport pentru imagini FullHD este un model actual cu foarte multe dotări și conexiuni (mai puțin tehnologie 3D și conexiuni de rețea pentru Internet). E un electrocasnic pentru cei care vor să savureze la calitate maximă un film Blu-ray sau un serial de la TV în format digital. Codul vă va induce în eroare și probabil credeți că e vorba despre 40PFL5606H/12, dar nu e așa deoarece e vorba despre un model similar… chiar foarte similar. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Meniu de start
Alt meniu

Specificaţii tehnice

Philips 40PFL5606H/58 are niște detalii tehnice destul de impresionante cum ar fi ecranul LED și suportul Full HD, deși nu are suport pentru tehnologia 3D. Ecranul lui 40PFL5606H/58 e de 40 inci (asta înseamnă 101 centimetri) fiind de tip LED backlight care afișeayă imagini foarte clare datorită rezoluției optime și maxime suportate de 1920 pe 1080 pixeli. Timpul de răspuns e de două milisecunde și în combinație cu luminozitatea de 400 candele și contrastul de jumătate de milion la 1 afișează o imagine cursivă și clară. La claritatea imaginii contribuie Perfect Motion Rate de 100 herți și tehnologia Pixel Plus HD.
Ce ar fi un televizor fără sunet de calitate? Probabil că ar fi un tablou cu imagini în mișcare și de aceea are două difuzoare care împreună au o ieșire de sunet de 20W care împreună cu caracteristicile Ambiwoox și AVL oferă un sunet aproape la fel de bun ca și imaginea.
Nu va trebui să vă luați un player multimedia sau un receptor cu suport HD deoarece televizorul 40PFL5606H/58 are player multimedia (despre care bănuiesc că nu va avea probleme cu redarea mkv-urilor și subtitrărilor) și tuner HD de tip DVB-C integrate.
Ca porturi sau conectori are USB (pentru a reda filmele de pe memorii sau harduri externe), HDMI (pentru a conecta aparate foto sau alte gadgeturi la TV), D-Sub și altele.
Deoarece are peste 1 metru în diagonală e normal ca dimensiunile televizorului să fie mai mari și ca acesta să cântărească ceva mai mult, adică vreo 15 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția televizorului ar fi calitatea ireproșabilă a imaginii care face acest televizor perfect pentru gaming.
Împotriva achiziționării ar putea fi doar prețul, lipsa LAN-ului și lipsa tehnologiei 3 dimensionale însă multă lume va trece peste aceste neajunsuri deoarece nu sunt prea importante.

Concluzie

Pot spune că recomand modelul Philips 40PFL5606H/58 deoarece e un televizor actual cu multe plusuri și foarte puține minusuri, iar dacă nu v-am convins în acest mic review atunci poate vă va convinge clipul de mai jos.

2 comentarii la „Philips 40PFL5606H/58”

Lasă un comentariu