Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 40PFL5606H/12

Un nou televizor foarte capabil e acest televizor LED Philips 40PFL5606H/12 de 101 centimetri, adică 40 inci. E similar cu 37PFL6606H/12 și 40PFL6606H/12 ca detalii tehnice, doar diagonala ecranului e mai mare ca a lui 40PFL5606H/58. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi zic că nu e mare. Ţi-ai lua un astfel de TV deoarece arată bine, are o imagine cursivă de 100 herţi, are suport Full HD, sunet de 20W RMS, player pe USB, tuner digital şi HDMI.

Poze

Din faţă

Legat la Player

Specificaţii tehnice

Cred că cel mai important de prezentat la un televizor ca Philips 40PFL5606H/12 sunt detaliile tehnice. Ecranul are ecran LED cu Pixel PLus HD. această caracteristică însemnă că imaginile standard (non HD) vor fi afişate corect şi fără zgomot digital. Ecranul e de circa 102 centimetri şi e unul cu suport Full HD datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli. Contrastul e de jumătate de milion la 1, iar imaginea cursivă e de 100 herţi cu un timp de răspuns de două milisecunde. Are tuner digital şi player multimedia pe USB care e capabil să redea fără probleme până şi fişierele mkv. Sunetul e reprezentat de două difuzoare care produc 20W RMS per total. Ca nişte caracteristici speciale ale sunetului ar trebui menţionate controlul de înalte şi joase, incredible surround, sunetul invizibil, echilibrarea automată a sunetului şi Ambi Woox. Pe partea de conectori sau porturi are USB pentru playerul multimedia, HDMI-uri cu Easy Link şi alte conexiuni obişnuite. Din păcate nu are conexiuni de reţea.
EasyLink e o alternativă de la Philips la Anynet+ şi SimpLink de la Samsung, respectiv LG.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul e LED, are HDMI cu caracteristica EasyLink, dimensiunea ecranului e de 40 inci, e un televizor de firmă de la un producător cu tradiţie.
Contra: nu are conexiuni de reţea.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ pentru acest televizor e undeva la 3469 lei şi trebuie precizat că există televizoare 3D la acest preţ de la alţi producători, dar nu cred că poţi compara o firmă ca Philips cu alţi producători. 37PFL6606H/12 ar fi ceva similar, dar cu un ecran mai mic pentru cei care nu au o cameră de zi chiar aşa de mare.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de cea mai bună calitate atunci TV-ul LED Philips 40PFL5606H/12 ar fi una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care nu vor un TV 3D sau cu conexiuni de reţea (un Internet TV).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Florin

    In specificatiile tehnice nu scrie ca playerul reda si mkv-uri. L-ai testat tu si ai vazut ca reda mkv-urile de pe USB stick?

    Multumesc!

Lasă un comentariu