Philips 40PFL5527K/12

Televizorul LED 3D Philips 40PFL5527K/12 e unul din noua serie a acestui producător care din păcate nu aduce Ambilight dar restul funcțiilor sunt destul de interesante. Mă refer la internet TV, aplicații, tehnologie 3D, DLNA etc. Chiar și design-ul trebuie apreciat deoarece e foarte elegant datorită marginilor înguste, dimensiunilor și piciorului îngust. Diagonala sa e destul de mare pentru o sufragerie modestă. E vorba de 102 cm și deci e ideal pentru o cameră de cel puțin 4 pe 5. Poate fi instalat pe perete dar pe mobilier arată mai bine (se observă în poza de jos). 40PFL5527K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Cutia

Specificații tehnice

Tehnologia LED vine cu multe avantaje care probabil le știți de la alte televizoare recent apărute. Pe partea de imagine, are rezoluție Full HD, luminozitate de 400 cd/mp, contrast dinamic decent, PMR 400, Pixel Plus HD și conversie 2D-3D. E foarte mportant ca televizorul să vină cu această tehnologie 3D și să nu fie 3D Ready, deoarece cu unul 3D puteți viziona filme 3D chiar dacă sunt în format 2D. Sunetul e clar și puternic deoarece difuzoarele sunt de 14 W și are caracteristici audio superioare.

Poate recepționa posturi HD dar puteți conecta și are o intrare pentru antenă. Fișierele media pot fi redate prin intermediul unui smartphone, HDD extern sau memorie flash deoarece are DLNA, USB și HDMIuri. Dar puteți apela foarte simplu și la internet. Porturile disponibile la acesta sunt destul de multe și nu-i lipsește nimic. Ar fi fost interesant dacă avea bluetooth pe lângă WLAN. Caracteristicile speciale sunt: MyRemote (folosiți telefonul ca telecomandă), Net TV, DLNA (puteți viziona filme sau fotografii de pe telefon) etc.

Caracteristicile tehnice sunt conforme cu ce tehnologiile recent apărute și e un model competitiv, dar despre care nu se poate spune că e cel mai grozav.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, sunet clar, e un Smart TV de dimensiuni generoase (mă refer la ecran) cu suficiente funcții și la un preț decent.

Minusuri: chiar nimic.

Concluzie

Acest Philips 40PFL5527K/12 e o alternativă bună la Samsung sau LG deoarece are un alt aspect, caracteristici similare și un preț competitiv. Nu ar avea rost să alegeți un televizor mai mare deoarece claritatea e aceeași și acesta nu duce lipsă de nimic. Dacă vă interesează conținutul cutiei sau cum arată în realitate, am postat un clip cu despachetarea sa:

Lasă un comentariu