Philips 40PFL5507K/12, TV LED 3D

Un astfel de televizor LED 3D Philips 40PFL5507K/12 e un Smart TV nou de 102 cm, cu rezoluție Full HD și cu caracteristici speciale deosebite. Se poate observa că e un model de anul acesta (design nou) care vine în două culori – gri cu negru. Cu acesta puteți viziona filme dar și juca jocuri în format 3D deoarece televizorul se va ocupa de acea conversie de imagine. Deasemenea se poate conecta la internet wireless sau prin cablu de rețea și să accesați diverse servici web și televiziunea online (Net TV). Dacă doriți să vizionați filme de tip Blu-Ray, vă recomand fie să-l conectați la PC, laptop sau player media. 40PFL5507K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificații tehnice

Televizorul vine cu tehnologie 3D de imagine deci va face automat conversia dar poate fi folosit ca și unul obișnuit (în mod 2D). Caracteristicile de sunet ale sale sunt: ajustarea automată a volumului, sunet clar, bas pur și Incredible Surround. Sonorizarea e asigurată de două boxe integrate de 10W fiecare dar pentru o experiență mai bună vă recomand un home cinema. Pe partea de video are o luminozitate de 400 cd/mp, o rezoluție Full HD, Perfect Motion Rate 400Hz și un contrast de 500.000 la 1. Deci are caracteristici ideale pentru a fi conectat la o consolă și să beneficiați de o imagine clară în special dacă vizionați alături de cei dragi un Blu-Ray 1080p.

Acest Philips 40PFL5507K prezintă chiar și intrare pentru antenă pe lângă acel tuner TV DVB-T/C. Nu știu cât de folositoarea va fi acea intrare deoarece acesta vine cu multe alte caracteristici interesante cum ar fi playerul multimedia integrat cu browser media, DLNA… Pe partea de conectivitate are mufă LAN, WLAN, VGA, trei USBuri 2.0, Scart, patru porturi HDMI, clot CI+, minijack, ieșire audio digitală și intrare component. Deci se pot conecta mai multe dispozitive cu ieșire HDMI la acest TV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri:puteți folosi smartphone-ul pe post de telecomandă, puteți rada fișiere media prin DLNA, aveți la dispoziție aplicații online, servicii online și televiziune online – Net TV.

Minusuri: nu are Wi-Fi Direct și deci aveți nevoie de un adaptor wireless pentru conectare web.

Concluzie

Philips 40PFL5507K/12 e recomandarea mea de la acest producător și în acest buget. Se observă că are un design mai reușit decât al predecesoarelor sale iar funcționalitatea sa e decentă pentru un Smart TV.

4 comentarii la „Philips 40PFL5507K/12, TV LED 3D”

  1. Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce imi recomandati intre acest televizor 40PFL5507K/12 si samsung 40es5500( stiu ca unul e 3d si celalalt nu).
    Ma intereseaza viteza browserului, sa pot viziona filme vplay , youtube. Care este mai rapid, daca ati testat?
    Ati precizat ca browserul e bun la samsung insa la Phillips nu. Multumesc anticipat pentru raspuns.

  2. cum adica nu are wi-fi direct si trebuie adaptor, ca pe site-ul lor scrie ca e incorporat.
    are wi-fi incorporat. nu mai trebuie adaptor separat.

Lasă un comentariu