Philips 40PFL3107H/12, televizor LED

Philips 40PFL3107H/12 e un televizor clasic marca Philips și asta deoarece nu vine cu caracteristici 3D ori Smart, ci doar cu ce e mai important. Lucrurile importante la el ar fi ecranul mare de 40 inci, rezoluția Full HD, tunerele digitale și costul de achiziție deloc mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor de nota 10 cu un consum foarte mic de curent, adică undeva la 64 de W.

Aspect

Din imagine de alături puteți observa că e vorba despre un televizor închis la culoare, iar la final se poate vedea mai bine cum arată acest televizor și o despachetare foarte reușită. Ecranul fiind foarte mare aș recomanda să montați televizorul pe un suport Hama 12026.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Venind cu un ecran de 102 centimetri și o rezoluție de 1920×1080 pixeli o să puteți vedea fără probleme filme HD și chiar Blu-ray. Pentru filmele Blu-ray o să aveți nevoie de un player media, iar pentru filmele HD cred că e suficient playerul integrat. Puteți vedea chiar și posturi TV în format digital deoarece e dotat cu tuner DVB-C.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model imaginea și sunetul clare, raportul excelent între calitate și preț, și caracteristicile de top. Playerul multimedia integrat e unul de calitate superioară și de aceea o să puteți vedea cu ajutorul lui diferite formate multimedia. Dacă vreți să-l conectați la un laptop atunci acest lucru e posibil prin intermediul unui port D-SUB sau HDMI.
Singurele lucruri în minus sunt cele menționate la început, adică lipsa capabilității 3D și a software-ului smart.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui televizor de top atunci acest model ar fi unul recomandat de mine. Vine doar cu cele mai importante caracteristici așa încât să nu dai bani aiurea pe lucruri deloc importante. Din preview-ul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest televizor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 40PFL3107H/12, televizor LED”

  1. Eu l-am cumparat de vreo jumatate de an de la un magazin online si sunt multumita de el. E exact ceea ce-mi doream, iar pretul pot spune ca nu a fost mare si din cate observ nici acum nu e prea mare.

Comentariile sunt închise.