Philips 40PFL3008, televizor Full HD

Philips 40PFL3008 e un televizor de ultimă generație util celora care sunt pasionați de filme deoarece mulțumită ecranului mare de 40 inci (102 centimetri cu aproximație) o să puteți vedea filme HD sau Full HD la cea mai bună calitate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, dar trebuie știut că e un televizor clasic, deci nu are suport 3D și nici software prea inteligent așa încât să fie considerat Smart TV.

Aspect

Din imaginea de alături poți vedea că e un televizor care nu arată deloc rău și care are un ecran foarte mare, motiv pentru care cred că ar fi bine să-l montați pe un perete pentru a elibera sin spațiul din cameră. UN suport bun cred că ar fi Hama 83756.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul 40PFL3008 vine din seria PFL3008 care e o serie ieftină și bună. Vine cu un ecran de 40 inci a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli și care o să faciliteze vizionarea filmelor Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu. Pentru vizionarea posturilor TV în format digital, acest televizor dispune de tuner HD de tipul DVB-C, dar și DVB-T.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model că are un preț deloc mare, o diagonală apreciabilă și imagine incredibil de clară. Poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor de pe o unitate externă (hard disc de exemplu), de pe un laptop (prin D-Sub sau HDMI) cât și a posturilor TV în format digital. Nici sunetul nu trebuie neglijat deoarece e unul foarte calitativ. Imaginea e clară, dar nu neaparat datorită rezoluției, ci și a ratei de refresh și a PMR de 100 Hz.
Din păcate nu e Smart TV și nici nu vine cu suport 3D.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui televizor care să te ajute să poți urmări filmele și emisiunile preferate la calitate maximă atunci ți-aș recomanda acest model deoarece nu costă deloc mult și se prezintă bine. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar acesta e avantajul principal al acestor televizoare simple în comparație cu a celora scumpe de tip Smart TV.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 40PFL3008, televizor Full HD”

  1. E un televizor foarte bun prin prisma modului in care poate fi utilizat dar si a calitatii imaginii. Nu deranjeaza ca nu e smart deoarece sotul a cumparat un player foarte capabil care suporta multe tipuri de filme.

Comentariile sunt închise.