Philips 40PFH4509/88, Smart TV 102cm

Smart TV-ul Philips 40PFH4509/88 e unul apărut în anul 2014 și se laudă cu softul smart, diagonala mare de 102 centimetri și multe porturi utile. Din păcate e doar Wireless Ready, adică portul wireless lipsește, dar puteți conecta un adaptor wireless compatibil. (Pentru a vă liniști trebuie să spun că un port wireless nu e așa de util deoarece tot cel LAN e mai rapid.)

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Normal că datorită software-ului smart aveți acces la diferite servicii online printre care se numără Netflix și Spotify… acesta depind și de locație.
Alături am pus și o imagine pentru a vedea cum arată acest televizor, imagine din care puteți vedea că televizorul arată precum Philips 40PFH4309/88, adică alternativa sa non smart.

Televizorul
Televizorul

Televizorul acesta e dotat cu procesor dual core, lucru care presupune că dvs o să vă bucurați de imagini foarte fluente. Suportul Full HD e și el unul foarte bun deoarece o să faciliteze vizionarea filmelor 1080p.
Montarea pe un suport nu e un proces complicat, iar greutatea mică de 10 kilograme o să vă ajute în acest sens.
La aceste televizoare noi și playerul integrat e mai avansat, putând reda fără probleme o gamă largă de fișiere media, inclusiv *.mkv.

Plusurile acestui aparat ar fi disponibilitatea tunerelor digitale, a unui soft avansat și că are integrate doar facilități de care aveți nevoie, asta ducând la un preț de achiziție foarte mic.
Ca minusuri aș menționa că nu are Android. Dar, are suport pentru aplicații, Skype etc. Nu o să vă deranjeze prea mult lipsa Androidului deoarece acesta nu e chiar necesar funcționării optime a televizorului. E mai mult un moft pentru cei care vor să se joace ori să intre pe net.

Televizorul de față se adresează în principal celora care vor un aparat simplu, dar complex ca dotări. La alte mărci o să vezi procesoare quad core și rezoluție 4K, dar cât de utile sunt aceste facilități? Nu sunt oare doar niște chichițe de marketing?
În opinia mea, acest Philips vine doar cu ce e nevoie de la un astfel de televizor, adică imagine clară, meniuri simple și suficiente porturi pentru a conecta diferite aparate (așa încât să poți extinde funcționalitatea).

Te-ar mai putea interesa