Philips 40PFH4109/88, TV Full HD de 102 cm

Televizorul Philips 40PFH4109/88 e unul al anului 2014, iar caracteristici prin care se evidențiază sunt ecranul mare de circa un metru, rezoluția 1920×1080 pixeli și tunerul digital triplu. Datorită acestor caracteristici acest televizor e unul perfect pentru cineva în căutarea unei soluții nu prea complicate care poate fi utilizată la vizionarea de filme și transmisii digitale.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă ecranul ți se pare prea mare ori vrei și un TV mic pentru bucătărie atunci te poți orienta înspre un model precum 22PFH4109/88 care are 22 inci.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest televizor, adică foarte modern.

Televizorul
Televizorul

Modelul acesta nu stă bine doar pe partea de ecran (are o diagonală de 102 centimetri), sunet (are ieșire de 20W) și pe partea de claritate (are rezoluție 1920×1080 pixeli). Vine și cu un player multimedia integra care te va ajuta să redai multiple formate multimedia.
Dacă vrei să-l montezi pe un suport atunci trebuie spus că datorită greutății de 10 kilograme o să fie ușor de pus pe un suport ca mai apoi să-l montezi pe un perete.
Vine și cu multiple porturi cum ar fi HDMI (are două astfel de porturi) și USB.
Tunerul e unul foarte avansat deoarece e vorba despre unul triplu. Partea de DVB T nu o să te ajute la mare lucru deoarece în România nu avem astfel de transmisie.

Lucrurile de apreciat la acest model sunt aspectul, prețul nu prea mare, că vine de la un brand de top și că oferă o imagine de calitate.
Lucruri mai puțin bune ar fi că nu are un soft inteligent, dar asta i-ar fi ridicat prețul.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece oferă o imagine de bună calitate, iar facilitățile oferite nu sunt unele care să încurce. De exemplu, dacă ar fi fost Smart TV atunci ar fi fost mai complicat de utilizat de către persoanele vârstnice, dar așa nu e.

Te-ar mai putea interesa