Philips 39PHS6707/12, de ce merită acest Android TV

Philips 39PHS6707/12 e un televizor din 2022 echipat cu Android și ecran de 98 centimetri. De la început trebuie să scriu că e un aparat pentru acele persoane care vor un TV modern care să aibă integrate o multitudine de facilități utile.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și dotări.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul care are un design clasic și că e de culoare neagră.

Păreri pro și contra

Merită să vă cumpărați un astfel de televizor 39PHS6707/12 de la Philips întrucât vine cu o multitudine de facilități utile pe care am să le enumăr în rândurile de mai jos:
1. Vine cu tuner digital triplu de tipul DVB C/T2/S2. Acesta permite vizionarea la calitate HD a posturilor TV.
2. Stă foarte bine la partea de conectivitate deoarece are 3 HDMI, 2 USB, wireless N, bluetooth și LAN.
3. Consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba despre clasa F cu un consum de 42 kWh la 1000 ore.
4. Poate fi montat pe un suport TV deoarece are standard Vesa 200×200. Recomand modelul A+ SP22T.

Din păcate, rezoluția e una decentă, adică HD. Era interesant dacă era 4K. Dar, o rezoluție mai mare ar fi presupus un preț dublu.

Eu recomand acest aparat deoarece dacă vreți ceva cu soft smart și cu care să puteți urmări conținut din orice sursă. Software-ul e cel mai avansat de pe un televizor smart. Asta deoarece Android e prezent și pe telefoane, fiind disponibil de foarte mulți ani. Spre deosebire de alte softuri TV acesta suportă un număr mare de aplicații și e foarte stabil.
Despre producătorul Philips nu cred că mai trebuie să scriu ceva deoarece îl cunoaște toată lumea întrucât e prezent pe piață de zeci de ani.

Te-ar mai putea interesa