Philips 39PFL4398, TV LED 99cm

Dacă îți plac meciurile la calitate maximă ori filmele Blu-ray atunci acest televizor Philips 39PFL4398 ar fi unul excelent pentru tine deoarece are un ecran de 39 inci și rezoluție Full HD. Nu e un televizor nou, ci unul din generația anului 2013, dar își merită banii întrucât are tunere digitale și multiple facilități utile.

Și adevărul e că nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». nu se poate comenta nimic nici pe partea de aspect întrucât arată excelent… lucru observabil din imagine, dar și din preview-ul video de la final.

Televizorul
Televizorul

Televizorul acesta are o diagonală de circa 100 centimetri (adică un metru), iar dacă vreți să vedeți filme de pe memorii USB atunci puteți face acest lucru deoarece are player multimedia foarte capabil a reda diverse formate media. Dacă aveți canale digitale prin cablu atunci și acelea pot fi urmărite cu ajutorul acestui TV deoarece are tuner digital DVB-C.
Ca porturi utile trebuie menționate USB, HDMI, dar și slotul CI+ (acesta e pentru posturile digitale).
Capabilitatea 3D e un lucru interesant care face din televizor unul foarte bun și pentru jocuri deoarece astfel de televizoare au o rată de refresh mai mare decât cele non 3D.

Probabil că cele mai importante lucruri care trebuie apreciate la acest aparat sunt aspectul (aparatului, dar și al imaginii) și cât de ușor e de utilizat. O să vezi că va putea fi utilizat fără dificultate de persoane tinere, dar și de vârstnici.
Poate că zici că lipsa unui soft inteligent e o problemă ori un minus însă eu nu zic tot așa. Multă lume nu e interesată de prea multe complicații și vrea un aparat simplu care poate fi pornit și stins cu un buton… dacă mă înțelegi ce vreau să spun.

Acesta e un televizor perfect pentru cineva care nu vrea să se complica cu setări inutile pe care o să le întâlnești în televizoarele moderne de tip Smart TV. Iar, dacă vrei să îl faci inteligent atunci acest lucru e realizabil prin intermediul unui player extern cu Android de genul acestora.
Alături e și clipul de care ziceam mai sus.

Te-ar mai putea interesa