≡ Meniu

Philips 39PFL3807H/12

Televizorul Philips 39PFL3807H/12 vine din noua serie 3800 alături de modelul 46PFL3807H/12 și vine cu un nou design, dar și capabilitatea Smart TV. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un televizor cu diagonala ecranului de aproape un metru, tunere digitale, conexiune de rețea LAN, rezoluție Full HD și altele.
Modelul de față ar fi excelent pentru persoanele care vor un televizor ieftin și capabil pentru a viziona canale HD în format digital, adică HD, sau pentru a vedea diferite fișiere media de pe un stick USB ori un HDD.

Poze

Designul e unul nou, dar totuși se poate vedea că e un design caracteristic Philips precum la modelul 40PFL5527K/12. Nu s-ar putea spune că mărimea ecranului își lasă neaparat o amprentă asupra greutății deoarece 15 kilograme nu e mult în opinia mea. Din imaginile de alături se poate vedea cu aproximație cum arată acest aparat electronic.

Așa arată

Cutia

Specificaţii tehnice

39PFL3807H/12 stă foarte bine pe partea de imagine și decent la sunet (pentru un sunet excepțional recomand un sistem audio cum ar fi Samsung HT-E4200). Imaginea e așa de bună datorită mărimii diagonalei, rezoluției și tehnologiei LED folosite. Normal că existe și alte îmbunătățiri pe partea de soft așa încât imaginea să fie cât mai bună posibil, iar o astfel te tehnologie e Digital Crystal Clear.

Păreri pro şi contra

Pro: arată excepțional; consumul de curent e unul mic, iar acest lucru e unul caracteristic Philips (nu cred că 47W e mult pentru un TV de 100 centimetri); e Smart TV și asta presupune că aveți acces la un software mult superior modelelor non Smart; vine cu cele mai importante porturi și conexiuni cum ar fi HDMI, USB și LAN; are tuner digital DVB C, însă acest lucru nu vă scutește neaparat de conectarea unui receptor/decodor deoarece multe firme de cablu codează posturile HD ori nu dau slot CI+; pe partea de sunet are un subwoofer și două difuzoare, deci sunetul va fi destul de fidel.
Contra: nu vine cu Wireless Direct, ci e doar Wireless Ready.

Concluzie

Philips întotdeauna au fost numărul unu și alegând un televizor de la ei nu cred că greșești. Poate că în vânzări au fost devansați de asiatici, însă un produs făcut în Europa nu se poate compara cu unul pe vapor. De aceea cred că Philips merită mai multă atenție, chiar dacă nu are prea multe funcții incorporate în televizoarele sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu