Philips 39PFL3208, Smart TV elegant de 99 cm

Un Smart TV din seria PFL3208 e modelul Philips 39PFL3208 care după cum se observă are o diagonală de 99 cm. Nu e cea mai mare diagonală a acestei serii, dar cu siguranță veți aprecia că are rezoluție 1080p și un design elegant. Nu e vorba de o serie cu tehnologie 3D ori cu o rată de refresh foarte mare, ci e vorba de o serie Smart accesibilă. Ca oricare alt televizor inteligent, claritatea imaginii și a sunetului e foarte importantă. Dar având în vedere că e vorba de o serie mai accesibilă, nu trebuie să aveți pretenții prea mari. Ca și o alternativă mai mare, puteți lua în considerare modelul de 42 inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e similar cu cel al altor serii noi, adică care au fost lansate anul acesta. Oricum nu vedem rostul ca fiecare serie să fi avut un design diferit având în vedere că arată foarte bine. Bineînțeles mă refer la televizoarele Smart, că cele obișnuite arată total diferit.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Pe partea de sunet are difuzoare de 20W, echilibrare sunet, sunet clar și Incredible Surround. La capitolul video are ceva mai multe caracteristici dar cel mai important e PMR-ul care e de 100 Hz. Având în vedere restul modelelor apărute, era mai bine să aibă un PMR mai mare dar și așa e ok.

Playerul integrat mi se pare destul de util pentru cei care nu folosesc unul extern și au și un stick de memorie USB. Porturile sunt ceva mai multe decât la televizoarele obișnuite (mă refer la HDMI și USB, care sunt 2 de fiecare). Caracteristicile speciale ale unui televizor Smart sunt aceleași și mă refer la cele standard: aplicații, browser web, socializare, dar aduce și câteva funcții de economisire a energiei (modul eco, cronometru stingere și dezactivare sunet imagine când folosiți radio-ul).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, socializare, navigare web pri browser, aplicații, servicii web și funcțiile de economisire energie.

Minusuri: doar wireless Ready și PMR-ul putea fi de 200Hz.

Concluzie

Acest Philips 39PFL3208 e o alternativă la un Samsung, LG ori Sony, dar fiecare producător oferă ceva diferit pe televizoarele lor și e bine să le comparați să veți care vi se potrivește cel mai mult. Spun asta și pentru multe dotări poate nu vă sunt de folos, iar pentru a vă face o idee mai bună vă recomand să vizionați clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa