Philips 39PFL3088H, televizor LED de 99 cm

Televizorul LED Philips 39PFL3088H e unul de 39 de inci adică, diagonala televizorului e de 99 cm. Dacă nu vă place cum arată, există televizoare de la alte branduri ori puteți alege un televizor dintr-o serie diferită. Jos am pus o poză cu acesta pentru a vedea cam cum arată dar am mai văzut televizoare cu acest design. Deasemenea, există și alte modele ale acestei serii care sunt fie mai mici fie mai mari. Calitatea imaginii e destul de bună ținând cont de toate acele caracteristici ce le-am menționat mai jos. E bine că toate televizoarele noi au o rată de refresh de 100 Hz, astfel imaginea e mai clară. Există televizoare cu rată de refresh mult mai mare, dar acelea sunt mult mai scumpe și au funcții Smart.

Orice televizor trebuie să aibă un player multimedia integrat, un tuner TV performant și destule porturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Iluminarea LED e una destul de plăcută ținând cont că oferă destule avantaje. Nu cred că o să apară o altă tehnologie similară prea curând. Nu e un televizor Smart dar are specificații tehnice bune: imagine FullHD, aspect lat, iluminare de 300 cd/mp, boxe de 8W, 100 Hz și altele. E dotat cu un tuner TV performant, player integrat și porturi diverse.

Ca și porturi are: două HDMI-uri, Scart, USB, slot CI+ și mai câteva. Oricum acestea sunt cele mai importante iar la televizoarele Smart porturile HDMI sunt ceva mai multe. Dintre caracteristicile sale speciale amintesc: teletext 1000 pagini, EasyLink, EPG etc.

Plusuri: designul elegant, destule porturi HDMI, player integrat, preț bun pentru o așa diagonală și imagine detaliată.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Nu are sens să vă luați un televizor simplu ori prea mic. Dacă nu folosiți funcțiile Smart ori o tehnologie 3D, Philips 39PFL3088H poate fi o alternativă sau oricare alt model din seria 3088H. Nu e una dintre cele mai performante serii, dar poate fi de ajuns pentru voi. Având în vedere că piața televizoarelor e destul de avansată, cu siguranță veți găsi ceva mai potrivit ori mai performant pentru un buget mai mare.

Te-ar mai putea interesa