Philips 37PFL6606H/12

Un televizor foarte interesant sau o bijuterie tehnologică e acest televizor LED Philips 37PFL6606H/12 care are o diagonală de 37 inci (vreo 94 centimetri) şi care vine ca o alternativă LED la 37PFL4606H/58. (Dacă eşti în căutarea unui televizor cu o diagonală mai mare de la Philips atunci îţi recomand un 40PFL5606H/12.) Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e recomandat de faptul că are ecran LED cu refresh rate de 400 herţi, timp de răspuns de două milisecunde, suport Full HD, contrast de jumătate de milion la 1, sunet de 20 W, tuner digital şi player multimedia integrat.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Ecranul lui Philips 37PFL6606H/12 e de tip LED şi are tehnologia Smart LED TV cu Pixel Plus HD ceea ce înseamnă că programele TV standard (nu HD) vor arăta la fel de bine ca pe televizoarele standard. Ecranul e unul de 37 inci şi are o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli, adică suport Full HD pentru filmele Blu-ray. Ceva deosebit la acest Tv e faptul că are o imagine deosebit de cursivă de 400 hreţi, iar timpul de răspuns e de 2 milisecunde. Are DLNA, HDMI-uri cu Easy link şi multe alte conexiuni. Nu cred că la capitolul porturi ar trebui de USB, conexiunea LAN, WLAN şi de slotul SD. Ca orice televizor premium şi acesta are tuner digital şi player pentru redarea filmlor de pe USB (stick memorie sau hard extern).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, ecranul e mare, e LED, imaginea e foarte cursivă, are suport Full HD, are conexiuni de reţea, 3 HDMI-uri cu Easy Link şi e un televizor de fiţe. 😉
Contra: preţul nu e tocmai accesibil şi nu are suport 3D.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cum ziceam şi la început, preţul acestei bijuterii tehnologice e undeva la 3249 lei, dar sper ca în perioada următoare să se mai ieftinească. 37PFL4606H/58 e un televizor similar ca dimensiune a diagonalei, dar nu are ecran led şi nici aceleaşi detalii tehnice.

Concluzie

Dacă vrei să ai un televizor în tendinţe atunci televizorul LED Philips 37PFL6606H/12 te va ajuta să ţii pasul cu moda. Per ansamblu cred că ar merita nota 8 deoarece nu are suport 3D şi nu am încerca să văd cum e cu ‘netul pe el. Cred că e perfect pentru cei care urmăresc sau vor să urmărească posturi TV în format digital, vor să joace jocuri pe Xbox fără a avea lag sau sacadări sau vor un film pentru a savura un meci la potenţial maxim.

Te-ar mai putea interesa