Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 37PFL4606H/58

Un nou model de televizor de la Philips este acest TV LCD Philips 37PFL4606H/58. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și impresionează prin imaginea cursivă de 100 hz, timpul de răspuns de 2 milisecunde, cei 20W RMS ai difuzoarelor, prezența HDMI-urilor cu EasyLink, playerul media și tunerul digital integrate. Aș putea spune că vie ca o alternativă cu un ecran mai mare la Philips 32PFL5606H/12, dar trebuie să știți că nu are ecran LED (ca 37PFL6606H/12), ci LCD.

Poze

Din faţă

Legat la Player

Specificaţii tehnice

La capitolul detalii tehnice m-au impresionat îmbunătățirile pe partea de imagine cum ar fi timpul de răspuns de două milisecunde, rata de refresh de 100 Hz, Active control, Digital natural Motion și Pixel Plus HD. Tehnologia Pixel Plus HD oferă aceeași claritate pentru imaginile HD și standard și datorită acesteia dispar paraziții sau artefactele de imagine. Ecranul lui 37PFL4606H/58 este un LCD Full HD deoarece panelul are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Luminozitatea acestui ecran e de 400 candele pe metru pătrat și este una destul de bună. Philips 37PFL4606H/58 stă destul de bine pe partea de sunet deoarece are o putere de 20W RMS. Astfel, fiecare difuzor are 10 W. Și sunetul are câteva îmbunătățiri cum ar fi Clear Sound, Auto Volume Leveller, Incredible Surround, Smart Sound și Treble and Bass Control. Pe partea multimedia are player multimedia pe USB care e capabil să redea o multitudine de formate și nu cred că va avea probleme nici cu mkv-urile. La capitolul conectivitate are USB, HDMI cu Easylink, Scart și altele.
Are integrat și un tuner digital care e cu suport MPEG4, deci e capabil să redea posturi HD. Televizorul are undeva la 13 kilograme și în pachet sunt incluse două baterii AAA, cablu de alimentare, ghidul televizorului, manualul, telecomanda, garanția și suportul.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul e modic, are o diagonală mare, are o mulțime defuncții și caracteristici utile, are imagine cursivă de 100 hz și suport Full HD.
Contra: nu are ecran cu LED backlight, dar tot e bun.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2379 lei este un preț aproximativ pentru acest TV, dar trebuie să știți că e cel mai bun preț și nu o să găsiți mai ieftin în altă parte. Philips 32PFL5606H/12 este o alternativă ceva mai ieftină cu ecran LED și aceleași detalii tehnice, dar trebuie să știți că diagonala e mai mică.

Concluzie

Dacă te interesează un TV de 94 centimetri atunci televizorul LCD Philips 37PFL4606H/58 este una dintre cele mai bune televizoare de la Philips care să aibă o diagonală de 37 inci și este bun pentru persoanele de toate vârstele deoarece are meniuri intuitive.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu