≡ Meniu

Philips 37PFL3007H/12

Philips 37PFL3007H/12 e un televizor LCD al anului 2012 care are un ecran de 94 de centimetri. Vine ca o alternativă la 32PFL4007H/12 și trebuie spus încă de la început că nu este un smart TV, dar poate fi utilizat pentru a viziona filme HD la cablu deoarece are tuner DVB C. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare și dacă-ți faci griji cu referire la consumul de curent atunci trebuie știut un consum maxim de 74 W nu e deloc mare.

Poze

Modelul 37PFL3007H/12 arată aproximativ precum cel de mai jos, în poze fiind 32PFL4007H/12. Ecranul e unul mare cu PMR de 100 Hz și cu rezoluție 1920 pe 1080 pixeli ceea ce înseamnă că e ideal pentru vizionarea filmelor Full HD, adică Blu ray, cât și pentru cele HD. Iar, dacă ai abonament HD atunci poți vedea canale HD.

Cu telecomanda

Doar TV-ul

Specificaţii tehnice

Modelul 37PFL3007H este unul nou și foarte capabil pe partea de afișare a imaginii deoarece are o rezoluție mare și acel PMR de 100. Vine și cu un player multimedia pe USB, iar despre firmware (adică soft) trebuie știut că e actualizabil prin intermediul acestui port. Deoarece are o diagonală mare, eu zic că e numai bun pentru o cameră medie înspre mare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; ecranul e foarte bun deoarece are PMR bun, iar rezoluția e bună pentru orice tip de film; consumul de curent nu e deloc mare și de aceea e o foarte bună alternativă ieftină la un TV LED; vine de la un brand foarte cunoscut și fiind european e normal ca produsele sale să fie de o calitate superioară.
Contra: nu e Smart TV și nici nu are porturi de rețea pentru a conecta TV-ul la Internet.

Concluzie

Dacă te pasionează filmele atunci cu acest TV o să poți să le urmărești de pe orice sursă deoarece are USB și HDMI. USB-ul poate fi utilizat pentru conectarea unei memorii USB ori a unui HDD, iar HDMI-ul pentru a conecta un player Blu-ray sau chiar un media player mai capabil. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece vine cu meniuri simple și din această cauză cred că ar fi un televizor bun chiar și pentru seniori, nu doar pentru tineri.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Gina

    E un televizor foarte bun care nu pot decat sa il recomadn cu caldura.

Lasă un comentariu