Philips 32PHT4503/12, televizor cu înregistrare USB

Chiar și brandurile populare oferă soluții accesibile pentru dormitor sau bucătărie, iar aici mă refer la Philips 32PHT4503/12 care are o diagonală nu foarte mică și o imagine de calitate. Acesta e un televizor non Smart cu funcții standard, iar aici e inclusă și cea de înregistrare USB. Astfel, puteți da pauză la emisiune și să reveniți când doriți fără să pierdeți ceva din transmisiune. Același lucru puteți face pentru orice tip de conținut oferit de posturile TV. Acest player oferă posibilitatea redării de conținut media de pe un stick dacă nu aveți PC-ul sau laptopul în apropiere pentru a folosi un cablu HDMI.

Nu e nevoie de o diagonală mare ci doar de calitate și funcționalitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 oferă im sistem audio bun cu Incredible Surround, Sunet clar, Smart Sound și Control bass. Bineînțeles, volumul e echilibrat automat pentru a nu deveni deranjant în anumite momente ale unui film sau dacă nu sunteți mulțumiți, unii utilizatori conectează un sistem audio 2.1 (un exemplu elegant: soundbar).

Pachetul include accesoriile cu care v-ați obișnuit de la alte televizoare, iar dacă vreți să-l aveți pe perete, trebuie să cumpărați un suport de perete compatibil. Firmware-ul televizorul poate fi actualizat ușor prin USB și cam toate televizoarele non Smart au așa.

Păreri pro și contra

Imaginea are culori numeroase, detalii, contrast bun și claritate. Pixel Plus HD ajută foarte mult în acest sens pentru că îmbunătățește experiența de vizionare indiferent de sursă. Nu veți mai scene albicioase sau prea întunecate, totul devine clar fără a mai crește luminozitate ecranului. Oferă porturi bune și chiar nu îi lipsește nimic, puteți folosi și căști dacă nu vreți să deranjați pe cineva.

Philips 32PHT4503/12 are un consum foarte mic de energie pentru că nu mare și sofisticat ca și altele. Nu e nevoie de interfață Smart dacă îl vreți doar pentru a vedea posturile de pe cablu, iar voi puteți vedea unele chiar și un format HD pentru că are un tuner TV bun sau alegeți să introduceți cardul CI+ (îl primiți contra cost de la furnizorul de cablu).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PHT4503/12, televizor cu înregistrare USB”

Comentariile sunt închise.