Philips 32PHT4112/12, televizor HD de 80cm

Philips 32PHT4112/12 e un televizor cu o diagonală de 81 centimetri pentru cei interesați de un televizor ieftin care să poată afișa o imagine de calitate superioară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani beneficiem de un aparat deosebit de fiabil. De asemenea pentru a economisi niște bani puteți beneficia de promoția cu buy back. Din imaginea de alături se poate vedea că televizorul are un aspect similar cu cel al televizoarelor Star Light.


Caracteristici

Dacă vă interesează principalele specificații atunci trebuie să vă spun că acest model e unul cu o diagonală a ecranului de 80 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci) și cu rezoluție HD 1366×768 pixeli.
Din păcate nu are soft smart, dar oferă posibilitatea ca dvs. să conectați un player multimedia sau ceva de genul pentru a transforma televizorul în unul smart. Porturile cu care vine dotat sunt USB, HDMI și slot CI+ (pentru tunerul digital DVB C/T2).
Întrucât vine cu un ecran mai mare cred că o să vă încânte știrea că are compatibilitate Vesa 200×200 pentru montarea pe suport.
Chiar dacă diagonala e una mare, consumul de curent e mic, fiind vorba despre 27W. Acest lucru e posibil prin faptul că are LED.

Păreri pro și contra

Sunt multiple motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, dar cele mai importante sunt costul de achiziție scăzut, aspectul plăcut, multitudinea de porturi și tunerul digital. Un alt avantaj care nu trebuie neglijat e consumul de curent redus (multă lume se orientează înspre televizoare noi deoarece consumă mai puțin curent decât cele vechi CRT).
Singurul motiv contra ar fi că nu are soft inteligent, dar puteți conecta la el un player multimedia cu Android și cu porturi pentru net.

Concluzie

De final trebuie să vă spun că acest model e unul foarte bun pentru vizionat emisiuni la calitate maximă (digitală/HD) și filme de pe memorii externe (stick USB sau harduri externe).
Cu ajutorul acestui Philips puteți vedea filme de pe un laptop întrucât are funcție de monitor, iar acest lucru e posibil prin conectarea laptopului/PC-ului la portul HDMI.

Lasă un comentariu