Philips 32PHS5302/12, televizor LED Smart

Acest televizor Philips 32PHS5302/12 e un model Smart care a fost lansat în 2018 și în consider destul de competitiv în acest buget chiar dacă rezoluția nu e cea mai grozavă. Nu e nevoie de o rezoluție mare la ecran dacă nu obișnuiți să vizionați conținut cu imagine 1080p sau 2160p. În opinia mea, dacă vreți să vedeți conținut mai de calitate, optați pentru un ecran mai mare, dar asta ar presupune că aveți și o cameră mare.

Poate că are aceeași interfață ca televizoarele, dar aveți cele mai utile funcții și aplicații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Generația nouă oferă tehnologii mai bune și un software Smart ceva mai avansat. Dacă vă place Netflix, ei bine, aveți această aplicație care vă trimite spre un conținut diferit și cred că o să vă placă filmele oferite de acesta (au subtitrări). Calitatea sunetului e pe măsură că doar are caracteristici speciale interesante: sunet clar, Smart Sound, control Bass, echilibrare automată a volumului și Incredible Surround.

Fie că discutăm de un model Smart, fie de unul non-Smart, conectivitatea nu va o problemă și în plus vi se oferă portul LAN și tehnologia WiFi. Deci se poate conecta la internet fără fir sau prin cablu de rețea și chiar nu prea are mare importanță dacă routerul e aproape (semnalul e suficient de puternic).

Păreri pro și contra

E un televizor cu ecran suficient de mare, consum mic de energie, browser web, magazin video online, Youtube, Social TV etc. Nu e vorba de un televizor foarte scump dar oferă niște caracteristici tehnice bune: difuzoare de 16W, contrast superior, reproduce multe culori și să nu uităm nici de dotări. Tunerul TV digital de pe acesta e unul excelent pentru că are o funcționalitate superioară, adică oferă mai mult decât aveți nevoie.

Philips 32PHS5302/12 poate fi folosit ca un televizor clasic sau puteți accesa internetul pentru conținut media în caz că v-ați plictisit de conținutul clasic. Televizorul are foarte bine în orice cameră amplasat pe o comodă sau pe perete dacă dispuneți de kitul de montare compatibil.

Te-ar mai putea interesa