Philips 32PHS5301/12, televizor Smart elegant și ieftin

Televizorul HD Philips 32PHS5301/12 e unul dintre puținele modele disponibile cu design elegant, interfață Smart + WiFi integrat, Sunet Clar, Pixel Plus HD, Micro Dimming și PPI. Nu e vorba de un televizor Smart foarte avansat, ci de unul de buget. Motiv pentru care aveți la dispoziție serviciile de bază – Social TV, Netflix, Youtube, browser web și un magazin de aplicații. Dacă nu ați mai avut un televizor Smart, cred că o să vă placă și nu cred că veți încerca conținut media ceva mai detaliat. Abonamentul HD pentru Netflix e ceva mai ieftin decât celelalte, însă nu oferă multe facilități.

E foarte important să alegeți un conținut de calitate dacă vreți să vedeți calitatea oferită de acel ecran. Abonamentul clasic de la furnizori locali nu e cea mai inspirată alegere, dar depinde și de canale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit ca monitor deoarece are caracteristici tehnice satisfăcătoare dar nu sunt cele mai bune pentru că în acest preț vi se oferă și un software ceva mai avansat. Nu are un sistem de operare, dar pot spune că se mișcă decent interfața și veți găsi totul foarte ușor.

Sistemul audio al acestui televizor mi se pare puternic și se ține cont de dimensiunile televizorului. Deci un televizor de peste 100 cm are nevoie de cel puțin 20W. Sunt importante și tehnologiile care-l însoțesc, iar în acest caz sunt câteva care fac diferența (Infinite Surround, modul Smart Sound, Clear Sound).

Păreri pro și contra

E dotat cu unul dintre cele mai bune tunere TV de pe piață, aveți acces rapid la conținutul media de pe Netflix, sonorizarea e pe măsura dimensiunilor sale (mă refer la diagonală), se pot viziona filme pe un stick USB (suport numeroase formate media),

Philips 32PHS5301/12 face parte din seria 5300 care are un design deosebit și se vede din poza de sus sau din clipul de jos. Se poate conecta wireless sau prin cablu LAN la internet, prin WiFi ar fi ideal deoarece veți avea un cablu în minus însă depinde și de semnal (foarte important pentru un streaming cu buffering bun).

Te-ar mai putea interesa