Philips 32PHS4503/12, televizor HD cu player multimedia integrat

Majoritatea televizoarelor de pe piață au media player integrat, doar că nu toate au același suport media. Philips 32PHS4503/12 are acel player cu suport media destul de variat, însă puteți să folosiți și un cablu HDMI pentru a-l conecta la PC ori laptop. Cele mai multe televizoare disponibile au rezoluție UHD însă poate că vă uitați doar la posturi TV și la conținut video cel mult 720p. Chiar nu ar avea sens să dați bani în plus pe ceva ce nu veți folosi și poate că nu sunteți atrași nici de partea Smart.

Designul e unul atrăgător ca la alte serii recent lansate și acesta va arăta ceva mi bine dacă-l puneți pe perete. Poate fi folosi ș ica monitor datorită specificațiilor bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E echipat cu unul dintre cele mai bune tunere TV, motiv pentru care puteți alege un abonament mai scump la televiziune iar voi veți recepționa posturi la calitate video superioară. Acesta face parte din cea mai recentă generație, de aceea are tehnologie video Pixel Plus HD.

Sunetul e oferit de două boxe puternice de 5 W fiecare, iar tehnologiile audio îmbunătățesc experiența: Sunet Clar, Control Bass, Incredible Surround, Smart Sound și echilibrare automată volum. Acestea nu le veți vede pe orice TV, motiv pentru care trebuie luat în considerare.

Păreri pro și contra

Îmi place telecomanda pentru că butoanele sunt destul de bine grupate și împărțite, iar cele de navigare sunt destul de mari. Poate fi montat pe perete dacă nu aveți loc sau vreți să faceți mai mult loc pe mobilier, dar kitul de montare nu e inclus. Are un consum foarte mic de energie și se datorează rezoluției HD, dar și mărimii ecranului. Conectivitatea e excelentă la acest a și nu avem ce să-i reproșăm: USB, două porturi HDMI, ieșire audio digitală și altele. E prezent chiar și slotul CI+ în caz că vreți să conectați cardul special de la furnizorul de televiziune.

Philips 32PHS4503/12 vine și cu câteva caracteristici speciale interesante și care poate vă vor fi de folos: funcție înregistrare și pauză TV, puteți actualiza firmware-ul prin USB, teletext etc.

Te-ar mai putea interesa