Philips 32PHS4132/12, TV de 81cm cu tuner HD triplu

Philips 32PHS4132/12 e un televizor apărut pe piață în 2017 și se adresează celora cu un buget restrâns și care vor un aparat ușor de utilizat de oricine.
Chiar dacă nu e smart acesta poate fi transformat în smart prin intermediul unul player dedicat (cu sau fără Android). Trebuie să menționez că acest TV are capacitatea de a reda fișiere multimedia (poze, melodii și filme) de pe memorii USB deoarece are player pe USB.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea e un best buy deoarece e foarte subțire și are aspect de tablou. (Poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 100×100).


Avantaje

Televizorul 32PHS4132/12 vine cu mulți conectori, printre aceștia se numără două HDMI-uri, un USB și slot CI+. Cel din urmă e pentru vizionarea posturilor HD de la cablu.
Consumul de curent nu e unul mare, fiind vorba despre 31W. Principalul motiv pentru care are un consum așa de mic e faptul că are ecran realizat din LED-uri.
Tunerul digital e unul foarte avansat, fiind vorba despre unul triplu care vă va lăsa să vedeți posturi calitate HD de la cablu, satelit ori televiziunea terestră.

Dezavantaje

Rezoluția e doar HD (1366×768 pixeli), iar eu aș fi apreciat dacă aceasta ar fi fost Full HD sau 4K. De la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD, iar faptul că are rezoluție HD poate fi considerat ca fiind o reducere de preț.
Nu are soft inteligent, și aici mă refer la Android, Opera System sau ceva de genul. Acesta nu e un dezavantaj major în cazul în care-i conectați un player smart care-i va furniza și porturile de rețea necesare.

Verdict

Pentru cei interesați de un televizor simplu care să poată fi amplasat într-o sufragerie medie recomand modelul Philips 32PHS4132/12.
Despre brandul Philips trebuie precizat că e unul olandez existent pe piață din 1891 și care se află în topul producătorilor de electronice și electrocasnice. Alegând un produs de la acest brand nu putem spune că vom da greș întrucât fiabilitatea lor e una peste medie… susținută de garanția standard de 2 ani extensibilă la 4.

Te-ar mai putea interesa