Philips 32PHS4032/12, televizor HD cu diagonală de 32 de inci

Televizorul Philips 32PHS4032/12 e varianta mai mare din această serie, iar pentru cei care nu știu, există și un model de 24 de inci cu aceleași caracteristici. Îmi place cum arată datorită finisajului pe alb și piciorușelor destul de mici poziționate pe lateral. Indiferent de diagonală, televizoarele din aceeași serie arată la fel și oferă aceleași specificații tehnice. Totuși, cea mai mică variantă e și cea mai accesibilă, poate că țineți foarte mult să nu depășiți bugetul.

Nu este cel mai accesibil model de pe piață, merită încercat pentru că face parte din cea mai recentă generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2017 care impresionează la unele capitole, dar există televizoare și mai ieftine. În general, prețurile sunt justificate, iar imaginea e foarte importantă când alegeți un astfel de gadget. Nu cred că ar mai avea nevoie de un sistem audio suplimentar sau de periferice. Televizorul e dotat cu player multimedia integrat care poate fi folosit pentru redarea de fișiere media. Funcționalitatea unui astfel de player depinde de la o serie la alta.

Are unul dintre cele mai bune tunere TV de pe piață și cred că o să vă placă. Chiar și la capitolul conectivitatea stă foarte bine pentru că are un număr generos de porturi. Orice televizor poate fi pus pe perete cu un kit de montare compatibil care nu costă mult.

Păreri pro și contra

Designul e plăcut și nu se datorează culorii sale, iar un astfel de televizor se poate pune în camera de zi una aveți multă lumină și acesta va ieși destul de ușor în evidență. Acesta are caracteristici tehnice foarte bune și dotări pe măsură, dar e loc de mai bine. Poate că nici nu vă doriți un model foarte mare care să coste dublu și nici nu aveți timp pentru partea Smart.

Televizoarele Smart costă destul de mult, dar tehnologiile se tot ieftinesc, astfel că s-ar putea să nici nu mai vedem variante Non Smart. Philips 32PHS4032/12 merită ales deoarece oferă un sistem audio puternic, o imagine HD clară cu .

Te-ar mai putea interesa