Philips 32PHS4001/12, televizor HD cu design elegant

Televizorul Philips 32PHS4001/12 poate fi cea mai bună alegere pe care o puteți face deoarece nu e nevoie de un televizor mare pentru o sufragerie, în special dacă nu stați la o distanță mare de acesta. Deci mărimea sufragerie nu are mare importanță, poate puneți un colțar mai mare, o măsuță pentru cafea și o comodă mare pentru televizor. Dacă aveți copii neastâmpărați, vă recomand să montați televizorul pe perete și se poate face cu ajutorul unui kit de montare.

Dacă aveți un buget limitat, dar vreți un televizor de la un brand renumit, optați cu încredere pentru acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă imaginea e doar HD Ready, calitatea imaginii e superioară dar depinde și de conținutul ales (trebuie să fie 720p). Contrastul e foarte bun, luminozitatea e reglabilă, culorile sunt generoase și unghiurile de vizibilitate sunt generoase. Porturile sale sunt foarte bune dar e loc de mai bine. Nu are nevoie de tehnologie wireless că doar nu e vorba de un Smart TV.

E inclusă o telecomandă destul de interesantă dar și un set de baterii. Nu trebuia să vină cu cablu HDMI, ci mai degrabă un media player trebuie să aibă un astfel de cablu audio/video. E nevoie de un media player clasic dacă vreți să redați filme cu subtitrare iar player integrat nu le suportă. Totuși, acel player suportă cele mai utilizate formate media, dar mai există și varianta conectării laptopului sau desktopului, adică să folosiți televizorul ca monitor.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la acest model, adică nu duce lipsă de nimic. Designul mi se pare reușit chiar dacă e vorba de un model accesibil, iar logo-ul e transparent (se vede și în clipul de jos). Puteți reda conținutul media favorit de pe un mediu de stocare extern care are interfață USB.

Nu merită să alegeți un televizor de la un brand fără experiență, cât timp există televizoare precum Philips 32PHS4001/12. Dacă vreți să vedeți cum arată în realitate, meniul său, conținutul pachetului și altele, am postat prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa