Philips 32PHH4509, televizor Smart HD de 81 cm

Televizorul Philips 32PHH4509 e unul dintre cele mai ieftine LED-uri cu funcții Smart. Se datorează în mare parte faptului că are o imagine HD dar nu e un dezavantaj așa de mare cât timp nu vizionați conținut 1080p. Pe partea software are o interfață reușită, destule aplicații, multe opțiuni etc. Oricum, software-ul diferă de la o serie la altă și în special dacă e vorba de două branduri diferite. Seria aceasta a apărut recent pe piață și mie mi se pare destul de reușită. Puteți pune un astfel de televizor în sufragerie sau în dormitor deoarece nu e nici prea mare dar nici prea mic.

Poate înlocui orice televizor mai vechi deoarece în acest buget alternative sunt puține. Televizoarele clasice oferă doar o imagine 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

TVul
TVul

E un LED care a fost lansat anul acesta și care are un software excelent (are funcții mai multe, aplicații, browser web etc). Pe partea de sunet are difuzoare de 20 W, Incredible Surround, ajustare automată volum, sunet clar și altele. Pe partea de imagine are 200 Hz, imagine 768p, Pixel Plus HD, luminozitate de 250 cd/mp, diagonală de 81 cm și aspect lat. Dacă ați observat bine, la multe televizoare rata de refresh e de 100 Hz însă nu e cea ma grozavă. La acesta refresul e chiar dublu și deci, imaginea e mult mai clară (fără blur). Imaginea poate să devină neclară atunci când se schimbă brusc.

Are dotări bune: tuner TV de tip DVB-T/C, WiFi ready, LAN (o alternativă la conectarea wireless), două HDMIuri, două USBuri și altele. Caracteristicile unui Smart TV sunt multe, iar la acesta sunt suficiente: aplicații, servicii de socializare, magazine online, browser web, servicii media, înregistrare USB etc.

Plusuri: preț atractiv, Smart TV, 200 Hz, aplicații, browser web, înregistrare USB, Dual Core, designul și altele.
Minusuri: e WiFi Ready.

Philips 32PHH4509 are nevoie de adaptor wireless pentru a se conecta la internet dar puteți alege o altă serie dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta la anumite capitole. Oricum, la un așa buget nu prea sunt multe alternative cu funcții inteligente.

Lasă un comentariu