Philips 32PHH4201/88, televizor HD cu Digital Crystal Clear

Televizorul Philips 32PHH4201/88 este un model LED cu design Slim și se vede cel mai bine din lateral. Noua serie 4000 oferă dotări bune: Digital Crystal Clear, 200 PPI, redare multimedia USB, două HDMIuri cu Easylink și altele. Picture Performance Index sau PPI e un indicator care arată cât de performant e televizorul sau ce experiență poate oferi utilizatorului. Toate brandurile au un astfel de indicator și veți observa că la ecranele curbate e cel mai mare. Acest televizor fiind un mode la accesibil, nu puteți avea pretenții foarte mari.

Nu merită să alegeți un televizor de la un brand mai puțin experimentat cât timp există variante ca și acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E vorba de un model Non Smart care poate fi folosit ca monitor, iar dacă vreți un Smart TV ieftin în sufragerie, optați pentru o variantă mai scumpă sau chiar un media player Smart. Sunetul mi se pare suficient de clar și puternic, dar poate vreți o putere mai mare pentru o cameră generoasă, atunci ar trebui să luați în calcul un soundbar. Acest periferic ocupă foarte puțin spațiu pe comodă pentru că se pune în fața televizorului, dar poate optați să puneți televizorul pe perete cu un kit de montare.

Playerul integrat e util dacă aveți un desktop și nu vreți să-l mutați în sufragerie. Mai bine, copiați filmul sau serialul preferat pe un stick USB și în conectați ulterior la televizor. Televizorul suportă destul de multe formate media dar nu se compară cu un Smart TV.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e superioară chiar dacă e vorba de un model accesibil. Pentru acest buget, modelul de sus nu prea are concurență dar sunt și alte modele din alte serii similare oferite de acest brand.

Philips 32PHH4201/88 arată mai bine decât în poze și pentru că a fost lansat anul acesta, nu sunt multe prezentări video sau poze cu acesta. Prezentarea de jos e cu un model din generația precedentă dar care e destul de apropiat la anumite capitole de cel de sus.

Lasă un comentariu