Philips 32PFT4132/12, televizor FullHD cu USB media

Televizorul LED Philips 32PFT4132/12 e unul dintre cele mai ieftine variante care oferă o imagine Full HD. E foarte importantă această caracteristică de imagine dacă alegeți să vizionați conținut de calitate. Chiar dacă abonamentul actual oferă cel mult conținut la calitate HD, voi puteți copia fișiere media pe stick și apoi îl conectați la USB televizorului. Playerul integrat al unui televizor poate avea numeroase funcții, dar la acesta sunt disponibile cele de înregistrare USB și de redare media, adică puteți asculta muzică, viziona poze și filme.

Arată destul de bine cu acele două piciorușe pe mijloc, dar puteți să nici nu le montați dacă decideți să-l montați pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta a fost lansat în 2017 pe final, dar cred că o să-l vedem mult timp pe piață deoarece oferă caracteristici foarte bune pentru acest buget. E dotat cu un sistem audio foarte bun deoarece are Incredible Surround, Clear Sound, echilibrare automată a volumului, control bass, Smart Sound și difuzoare de 16W. Cu alte cuvinte, oferă o claritate superioară chiar dacă volumul e la un nivel ridicat.

Caracteristicile de imagine sunt bune și nu cred că v-ați fi putut dori mai mult în acest buget. Veți găsi un tuner digital performant care are chiar și intrare pentru antenă – IES75. Nu știu cât de mult vă veți folosi de conectorii oferiți, dar sunt bine-veniți.

Păreri pro și contra

E de apreciat acel player multimedia integrat deoarece mărește funcționalitatea televizorului, că doar nu e unul Smart. Televizoarele clasice nu mai sunt atât de atractive dacă nu oferă ceva în plus, până la urmă poate vă plictisiți de programele disponibile și vă doriți conținut media diferit. Chiar și fără un player multimedia prea avansat, televizorul poate fi folosit ca un monitor deoarece are conectivitate foarte bună.

Televizorul prezentat sus Philips 32PFT4132/12 e oferit de un brand experimentat, motiv pentru care sunt prezente dotări destul de bune și conforme cu piața. Nu merită să optați pentru un televizor din generația precedentă pentru că nu oferă nimic în plus și prețurile sunt cam aceleași.

Te-ar mai putea interesa