Philips 32PFS6402/12, televizor ieftin cu Ambilight 2 și Android

Televizorul LED Smart Philips 32PFS6402/12 e unul dintre cele mai interesante modele care au fost lansate anul acesta. Spun asta pentru că are un design ultra Slim, piciorușe subțiri, Android TV, Ambilight 2, sistem audio de 16W, PixelPlus HD, procesor Dual Core și Micro Diming Pro. Nu are nevoie de mai mult pentru că discutăm de un televizor de dimensiuni modice cu imagine Full HD, iar voi poate că nici nu obișnuiți să vizionați conținut mai mare decât 1080p. Se pot juca pe acesta dar lista de jocuri e limitată și puteți găsi în Google Play.

Poate că din poza de jos nu vă puteți face o idee despre tehnologie de iluminare din spatele TV-ului, însă e mult peste o banda LED deoarece culorile sunt în funcție de imagine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îl recomand chiar și celor care au un dormitor mai mare și vor să schimbe vechiul monitor cu un televizor elegant. Nu mai e nevoie de boxe pentru că difuzoarele de 8 W fiecare oferă o sonorizare clară. Unghiurile de vizibilitate sunt bune pentru a vă bucura de claritatea imaginii.

E dotat cu un tuner TV foarte bun și nu cred aveți ce să-i reproșați, deoarece e vorba de unul de tip T/T2/T2-HD/C/S/S2.

Păreri pro și contra

Îl vreți pentru că e ieftin, are Ambilight, Android TV și o construcție modernă. Ambilight e oferit doar de acest brand și e mult peste o bandă LED, iar la televizoarele mai scumpe poate fi chiar pe 3 sau 4 laturi. Poate că nu oferă cea mai bună imagine sau diagonală de pe piață, dar nu e nevoie dacă stați aproape de el. Software-ul Smart oferă multe caracteristici speciale, deci funcționalitatea e ceva mai bună la acesta decât la un model clasic de 80 cm.

Philips 32PFS6402/12 oferă multe motive pentru a-l alege, iar eu le-am menționat mai sus și sper că v-am convins că merită a fi pus într-o sufragerie nu foarte mare. E adevărat că în acest buget sunt multe modele de 40 inci cu imagine 4K, dar poate că nu vă interesează conținutul 4K sau alt sistem de operare.

Te-ar mai putea interesa