Philips 32PFS5803/12, TV smart cu wi-fi

Philips 32PFS5803/12 e un televizor cu o diagonală de 81 centimetri care vine cu o multitudine de caracteristici utile. Printre acestea se numără ecranul foarte subțire (ultrasubțire cum zic cei de la Philips), numărul mare de porturi și diverse aplicații.

Modelul acesta de televizor este unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu o multitudine de facilități utile. Având butoane dedicate pentru funcțiile importante acest televizor e ușor de folosit indiferent de vârstă sau îndemânare.


Pentru

Televizorul acesta e unul care are un ecran măricel de 80 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci) care are rezoluție Full HD.
Poate fi utilizat la vizionarea de posturi în format digital de la cablu, satelit sau antenă. Acest lucru se datorează tunerului digital integrat DVB T2/C/S2.
La capitolul conectori are wireless, slot CI+, LAN, 2 HDMI și 2 USB… printre multe altele. Acești conectori facilitează vizionarea de divertisment din multiple surse.
Consumul energetic e unul mic, producătorul precizând 24W. Acesta se datorează faptului că televizorul are ecran LED și o diagonală nu prea mare.
Pe partea de soft acest model vine cu un sistem de operare care aplicații diverse precum Youtube, HbbTV și altele.

Contra

Ar fi fost interesant să aibă un software precum Android TV, dar oricum e un soft decent. În momentul de față acest TV e atât de avansat încât pe telecomandă există buton pentru Netflix, pe lângă butonul dedicat „smart tv” și cel „subtitle”.

Concluzie

Un televizor precum Philips 32PFS5803/12 e pentru cei interesați de un aparat care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate și care să nu coste prea mult.
Având software smart se adresează și persoanelor interesate de ceva capabil de a afișa conținut de pe Internet ori de pe servicii online cunoscute precum Youtube sau Netflix.
Cred că destul de utilă se va dovedi și montarea sa pe perete. În acest sens se poate utiliza un suport TV de aici.

Lasă un comentariu