Philips 32PFS5603/12, televizor ieftin diagonală 80 cm

Televizorul LED Philips 32PFS5603/12 e cel mai mic din serie și nu ar avea sens să cheltuiți mai mult pentru aceleași caracteristici tehnice (sigura diferență fiind diagonala). Acesta ca și multe alte modele recent lansate, beneficiază de redare media prin intermediul portului USB și nu mai trebuie să țineți PC-ul aproape. Imaginea e îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei Pixel Plus HD care e prezentă și pe alte televizoare similare. Tehnologiile sunt mai numeroase pe modelele scumpe și prețurile sunt justificate.

Un model alb atrage ceva mai multă atenție și cred că o să vă placă pentru că are picioare destul de mici, iar stabilitatea televizorului nu a fost afectată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile speciale de sunet sunt ceva mai multe decât cele de imagine pentru că și acest aspect e foarte important că doar vreți un televizor mai deosebit. Aici mă refer la următoarele: echilibrare automată a volumului, Sunet clar, Smart Sound, Control bass și Incredible Surround.

Caracteristicile speciale sunt diferite de la o serie la alta și nu sunt prezente la televizoarele altor branduri: actualizare firmware prin USB, funcție înregistrare prin USB, pauză TV, mod Eco, indicator putere semnal, dezactivare imagine pentru radio etc. Avem unul dintre cele mai performante tunere digitale pentru a vă bucura de un conținut de calitate.

Păreri pro și contra

Imaginea e una deosebită și nu are nevoie de o diagonală mare, iar voi îl puteți folosi ca monitor datorită rezoluției Full HD. Lăsând la o parte imagine, veți observa că au sunet puternic și clar care nu-l veți găsi la alte televizoare în acest preț. Acesta va fi scos în evidență doar cu un film 720p care îl puteți pune de pe PC cu un cablu HDMI sau copiați pe mediul de stocare disponibil. Pentru a decoda conținutul HD se poate introduce cardul special de la furnizorul de cablu.

Philips 32PFS5603/12 vi l-aș recomanda pentru o cameră nu foarte mare și poate că nici nu veți sta prea departe de el. Arată foarte bine și montat pe perete, în special dacă e pe aceeași culoare.

Te-ar mai putea interesa