Philips 32PFS5362/12, televizor Smart cu Pixel Plus HD

Televizorul Philips 32PFS5362/12 are software Smart doar că nu e vorba de un sistem de operare. Totuși, sunt prezente aplicațiile clasice dar și un browser web. Un televizor merită ales dacă are Pixel Plus HD, deoarece calitatea imaginii e îmbunătățită, adică imaginea e mai luminoasă dar negrul rămâne negru. Arată destul de bine cu acel tip de stativ de masă, dar acest model poate fi montat pe perete cu suportul compatibil. Noua generație de televizoare arată bine și marginile sunt chiar înguste.

Fiind un televizor dintr-o generație nouă, rama e destul de îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interfața e simplă și se poate observa ușor că nu e vorba de un sistem de operare ca Android. Pentru a putea rula Android, televizorul trebuie să fie ceva mai performant adică are nevoie de un procesor Quad Core.

Toate televizoarele Smart sunt cu WiFi integrat, nici nu cred că se mai fabrică cu WiFi Ready. Dar se oferă și posibilitatea conectării la internet prin intermediul unui cablu LAN (buffering mai bun, dacă semnalul nu e foarte puternic). Portul USB poate fi folosit pentru a conecta un stick USB sau hard extern care are stocat conținut media. Caracteristicile speciale de pe acesta nu le veți găsi pe un televizor simplu, adică fără funcții Smart. Sunt destul de multe și cred că le știți deja, motiv pentru care nu le voi mai enumera.

Păreri pro și contra

E inclusă o telecomandă specială pentru a putea accesa cu ușurință Netflix (are un buton dedicat). În primul rând, pentru a viziona conținut Netflix aveți nevoie de un abonament și majoritatea conținutului e subtitrat. Filmele pentru copii sunt chiar și dublate pentru a ușura vizionarea și înțelegere lor. Chiar dacă nu e accesibil, merită să vizionați conținut de calitate, iar eu vă recomand pachetul standard.

Philips 32PFS5362/12 e un model cu o calitate video decentă și poate fi pus chiar în camera de zi unde puteți să vizionați filme sau seriale alături de prieteni și familie. Pentru cei care nu au avut serviciul Netflix, am pus o mică prezentarea a sa:

Te-ar mai putea interesa