Philips 32PFS4132/12, televizor de 80 cm cu imagine FullHD

Philips 32PFS4132/12 este un televizor din cea mai recentă generație, motiv pentru care are un indicator de imagine foarte bun – 200 PPI, un preț mic și design elegant. Chiar și variantele accesibile sunt atractive, în special dacă nu vă interesează o interfață Smart sau o imagine și mai mare. Nu orice serie oferă variante cu ecran mai mic, dar să nu credeți că acesta e un televizor mic. O diagonală de 80 cm mi se pare suficient de mare pentru o sufragerie modestă. Totuși, nu cred că veți sta prea aproape de el și poate că vreți un sunet mai puternic, iar un soundbar sau niște poze de 40W ar fi ideale. 

Îl consider destul de accesibil pentru ce oferă dar e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe piață sunt și televizoare cu sistem audio de 20W, dar nu și mai mare. Acest televizor are difuzoare de 16W, dar și caracteristicile speciale care le însoțesc sunt la fel de importante. Chiar și la capitolul imagine impresionează, dar nu cred că există vreun televizor mai bun în același buget. Probabil că viitoarele modele vor impresiona ceva mai mult dar nu văd ce ar putea oferi în plus.

Ca și caracteristici speciale are: buton Home multifuncțional, un ghid de programe electronic (8 zile), funcție de înregistrare USB + pauză (trebuie să folosiți un stick USB), ajustare format imagine. Dacă nu vă place de acele piciorușe, televizorul poate fi pus pe perete și veți economisi chiar și spațiu în sufragerie. Cu alte cuvinte nu mai nevoie de o comodă și poate că aveți copii mici care ar putea răsturna televizorul de pe acea comodă.

Păreri pro și contra

Aveți destule motive pentru a alege acest model Philips 32PFS4132/12, iar pentru o cameră mai mică sunt variante Full HD de 22 inci și 24 inci. Mie îmi plac televizoarele cât mai mari deoarece pot evidenția mai bine detaliile oferite de conținutul ales. Nu cred că-l veți folosi doar pentru a viziona posturi TV, ci și pentru a viziona filme de pe laptop (adică ca un monitor).

Te-ar mai putea interesa